Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom érdekes (? )

Figyelt kérdés

Hali.

A párommal lassan 7 hónapja vagyunk együtt és egyszerűen fura.

Együtt töltöttünk majdnem egy hetet és egész végig a szobájába dekkoltunk. Kértem őt hogy menjünk el valahova de folyamatosan azt a választ kaptam hogy "nincs pénzem", de ha a haverjai hívják kocsmába rögtön van neki pénze valahonnan.

Meg bármint megkérdezek tőle ami mondjuk más emberekkel kapcsolatos rögtön azt vágja a fejemhez hogy "hisztis féltékeny kislány vagy".. Egyszerűen nem kérdezhetek semmit tőle mert ezzel jön... Nem akar kirakni velem képet sehova meg semmi..

Egyszer történt egy olyan eset hogy akkor is kértem hogy rakjunk ki képet erre leszidott hogy az exe miatt nem akar mert biztos rosszul esne neki ha ilyet látna tőle és nem akarja megbántani... De az nem számít hogy ezzel engem is megbánt?!

Egyébként az normális hogy őrizgeti a fotóalbumot amibe van vagy 200 kép az exével? Meg az exe holmijait?

Én 18 a párom 20

2017. júl. 21. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Könnyebb hazudni és együtt maradni egy olyannal akit el se visel maga mellett mint hogy magányos legyen..
2017. júl. 21. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat nem komoly.
2017. júl. 21. 23:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem a képes dolognál annyira eldurrant volna az agyam hogy dobtam volna..

Mondtam volna menj aztan rakj fel az exeddel közös képet

szegyell vagy mi?? talan meg mindig o jár az eszébe nem te..

vele is ilyen volt hogy sehova se ment?

2017. júl. 22. 05:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Az utolsónak: vele eljárkált strandra meg minden ilyesmi.

Egyszer vitt el inni magával és akkor ott rászóltam mert nevetős pipába szívott aztán azóta sehova nem visz.

2017. júl. 22. 09:09
 15/17 anonim ***** válasza:
pff,hát szerintem hagyd a fenébe ..de te tudod
2017. júl. 22. 14:53
 16/17 anonim ***** válasza:

"Egyszer vitt el inni magával és akkor ott rászóltam mert nevetős pipába szívott aztán azóta sehova nem visz."

Te tulajdonképp min csodálkozol?

Rátelepednél: kisajátítanád, bekorlátoznád... és "érdekes", ha kezd feltűnni, hogy nem te vagy neki az igazi?

2017. júl. 22. 15:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a valaszoloval valószínűleg valami füves vagy esetleg a párja.

Az ilyet en se toleralnam, en is szoktam pipázni a barátommal de megmondtam neki furol hallani se akarok!

(Gyengebbek kedveer:telefonrol irok, ékezetek nelkul)

2017. júl. 22. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!