Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom elég érdekes becenév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elég érdekes becenéven szólit?

Figyelt kérdés
Mindig k.rvának hiv vagy ribinek. Ez azért furcsa mert semmi közöm az oylan lányokhoz!!! sem felfogásomban sem az előző párkapcsolataimbol kiindulva. nemértem. mit tegyek?? neki ez tök vicces nekem kezd idegesitő lenni!!
2010. márc. 17. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Ne csak sz*pásra használd a szád aranyanyám.
2010. márc. 17. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
hát közöld vele hogy ez neked lealacsonyító és hagyja abba. vagy kezd el őt mondjuk lebuz.izni. biztos nem tetszene neki
2010. márc. 17. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nagy hülye vagy ha eddig még nem tetted szóvá ezt a dolgot, ha zavar mond meg neki, márpedig az ember a barátnőjét akit szeret nem kúvának becézget hanem mondjuk: Drágaszágomnak
2010. márc. 17. 18:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze hogy szovátettem, és teszem is minden egyes alkalommal de csak nevet rajta. :S
2010. márc. 17. 18:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor a barátocskád szimplán bunkóóó
2010. márc. 17. 18:05
 6/11 anonim válasza:
100%
eGYSZERŰ NAGYON:KEZDD EL becézni "strici"-nek...
2010. márc. 17. 18:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
pontosan. te meg szólítsd őt így: te kis pö.cs
2010. márc. 17. 18:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Szólítsd S.tricinek, k.öcsögnek, vagy b.uzinak..Aztán nevess rá, amikor azt mondja, hagyd abba. Meglátjuk hogy esik neki. Nagyon bunkó a barátod, én már rég képentöröltem volna a helyedben.

17 L

2010. márc. 17. 19:05
 9/11 anonim ***** válasza:

akkor te hívjad őt b*zinak meg r*hadéknak meg f*gyatékosnak és akkor befejezi.

16L

2010. márc. 17. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
hát én a helyedben az első ilyennél úgy szájba csaptam volna h utána nem lett volna kedve még egyszer így hívni.az tuti.
2010. márc. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!