Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogyha felnőttek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha felnőttek szakítanak, mindig nagyobb tragédiának élik meg, mintha tinik szakítanak?

Figyelt kérdés

Most általánosítottam, de ezt látom példámba.

Egyik osztálytársam (17 éves) szakított a barátjával úgy, hogy 3 éve együtt jártak már, és a tanárok, a szülők, a felnőttek úgy alapból olyan legyintéssel reagálták le, hogy 'ohh gyerekek, milyen aranyosak'...

Jött a szöveg, hogy talál jobbat, előtte az élet, másoknak is vannak gondjai! Attól mert másoknak vannak gondjai, ennek az embernek, épp ez marad a problémája, nem sírhat másért, mert épp a másik halálos beteg, ez az ő aktuális tragédiája.

De a felnőtteket mindenki másképp kezeli le, mindenki igazán sajnálja ha ők mennek szét 3-4 év után mondjuk, legalábbis a környezetemből ez jön vissza, de hát mindenkinek ugyanannyira fáj egy szakítás.

2017. júl. 21. 19:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Tanár vagyok, és igyekeztem nem bevinni a magánéleti problémáimat az iskolába. Csak a teljesség igénye nélkül, meghalt közben az anyám, a gyerekemről kiderült hogy autista, megromlott a házasságom, elváltam, utána volt egy másfél éves kapcsolatom, annak is vége. Egyedül vagyok és mostanában egyik betegség talál meg a másik után, depressziós is vagyok. És ezt nem viszem magammal a gyerekek közé.

Egyszer a gyerekeknek megígértem, hogy nézünk egy filmet, de elfelejtettem, hogy aznap volt a válóperes tárgyalásom és nem mentem be. Másnap az egyik nagyszájú lány támadólag számon kért, hogy megígértem és cserbenhagytam őket. Akkor majdnem ráborítottam az asztalt. Az volt az egyetlen ilyen pillanat. De helytálltam. Ha kamasz lettem volna akinek véget ér a kapcsolata, bemehettem volna kisírt szemmel az iskolába, de én ezt így nem tehettem meg.

2017. júl. 22. 12:56
 22/22 A kérdező kommentje:
Nagy erőket adnak ezek az írások, ha legközelebb gödörbe leszek. Köszönöm.
2017. júl. 22. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!