Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért rohanunk egyből tusolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rohanunk egyből tusolni, mielőtt szeretkeznénk a párunkkal?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre,nyilván vannak olyan helyzetek amikor teljesen érthető és elvárható ez a cselekedet,csak engem pl néha zavar hogy ami elvileg azért lett kitalálva - gondolok itt a bőr,vagyis a partner sajátos illatára - ,hogy engem felizgasson és vonzzon, azt miért rohanunk lemosni, és szagolni a tusfürdőt?

Hangsúlyoznám, hogy nem a konditermi edzés utáni közvetlen szeretkezésre gondolok, de ez a sok parfüm,meg egyebek szinte elnyomják a partner természetes illatát,ami egészséges ember esetében igenis vonzó tud lenni.Kíváncsi vagyok a véleményekre.

2010. máj. 22. 01:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
Szia, Gyuri vagyok, a hirdetésre jelentkeznék....
2010. máj. 22. 02:00
 2/12 A kérdező kommentje:
mindenki magából indul ki...ha te büdi vagy napi 1-2 fürdés után, akkor írj a medvedisznóembernek.
2010. máj. 22. 02:03
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Mert igényesek vagyunk. Amúgy hidd el, hogy a semmittevésben is le lehet izzadni. Az meg nem lehet kellemes, ha leveszed a barátnőd bugyiját, és olyan szag jön ki onnan, hogy a biciklit neki lehetne támasztani.

üdv

2010. máj. 22. 02:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek tiszta lenni, mikor a párommal vagyok. Ha pár órával előtte fürödtem, akkor nem rohanok zuhanyozni (kivéve ha leizzadtam), meg szex után sem tusolok le, szeretek úgy elaludni, másnap reggel pedig simán benne vagyok egy menetben.
2010. máj. 22. 02:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem jó közvetlenül előtte fürdeni - hacsak nem nyalakodni akarsz.

Pont a természetes ilatok hozzák meg a vágyat.

Tehát néhány órával előtte jó fürdeni.

2010. máj. 22. 02:40
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom, miért vannak olyan szürrealista elképzeléseid, hogy a túrós f.sznak és p.nának jó illata van.
2010. máj. 22. 07:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ő nem erre gondolt, hanem a természetes illatra, én is mindig előtte 2-3 órával fürdök,hogy arra már ne a tusfürdőt szagolgassa, ő is akkor fürdik, este simán van így egy menet, utána nem fürdünk, reggel is jöhet egy :)
2010. máj. 22. 08:56
 8/12 A kérdező kommentje:

2:14 , 2:40-es és kedves utolsó :

pont erről beszéltem, nektek sikerült a kérdést értelmezni,köszönöm a választ:)

a túrós faszúak pedig nem tudják elképzelni hogy igenis lehetnek túrós mentesek akkor is ha nem vakarják magukat napi 8 szor tusfürdővel.lehet ők hajlamosak hamar bebüdösödni,mondjuk van ilyen, akkor megértem.

semmittevésbe is meg lehet izzadni?? hát..nem irigyellek..irány az orvos.

2010. máj. 22. 10:01
 9/12 A kérdező kommentje:
egyébként nem úgy gondoltam hogy reggel lefürdesz majd este 22kor egymásnak estek természetesség címszó alatt, hanem mondjuk letusolsz délután 4kor és ha netán ugy alakul este 8kor hogy szeretkezés, akkor nem az van h jajj várj drágám , lezuhizok gyorsan...
2010. máj. 22. 10:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi általában, pár órával előtte fürdünk, mikor találkozunk. Így nincs tusfürdőillat, csak a természetes bőré. Olyankor nagyon kívánom. Múltkor közvetlen a fürdés után nem is volt olyan izgató:D

20/F

2010. máj. 22. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!