Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rohanunk egyből tusolni, mielőtt szeretkeznénk a párunkkal?
Ne értsetek félre,nyilván vannak olyan helyzetek amikor teljesen érthető és elvárható ez a cselekedet,csak engem pl néha zavar hogy ami elvileg azért lett kitalálva - gondolok itt a bőr,vagyis a partner sajátos illatára - ,hogy engem felizgasson és vonzzon, azt miért rohanunk lemosni, és szagolni a tusfürdőt?
Hangsúlyoznám, hogy nem a konditermi edzés utáni közvetlen szeretkezésre gondolok, de ez a sok parfüm,meg egyebek szinte elnyomják a partner természetes illatát,ami egészséges ember esetében igenis vonzó tud lenni.Kíváncsi vagyok a véleményekre.
Mert igényesek vagyunk. Amúgy hidd el, hogy a semmittevésben is le lehet izzadni. Az meg nem lehet kellemes, ha leveszed a barátnőd bugyiját, és olyan szag jön ki onnan, hogy a biciklit neki lehetne támasztani.
üdv
Nem jó közvetlenül előtte fürdeni - hacsak nem nyalakodni akarsz.
Pont a természetes ilatok hozzák meg a vágyat.
Tehát néhány órával előtte jó fürdeni.
2:14 , 2:40-es és kedves utolsó :
pont erről beszéltem, nektek sikerült a kérdést értelmezni,köszönöm a választ:)
a túrós faszúak pedig nem tudják elképzelni hogy igenis lehetnek túrós mentesek akkor is ha nem vakarják magukat napi 8 szor tusfürdővel.lehet ők hajlamosak hamar bebüdösödni,mondjuk van ilyen, akkor megértem.
semmittevésbe is meg lehet izzadni?? hát..nem irigyellek..irány az orvos.
Mi általában, pár órával előtte fürdünk, mikor találkozunk. Így nincs tusfürdőillat, csak a természetes bőré. Olyankor nagyon kívánom. Múltkor közvetlen a fürdés után nem is volt olyan izgató:D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!