Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni az első párunkkal az életünket?
Sziasztok!
5 éve vagyok együtt a párommal, és nagyon szeretem, nagyon jól működik minden, teljesen el tudom vele képzelni az életemet. De tudom, hogy sokszor nem így van...
Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
25/F
Szerintem akit nem kap el a mai modern éeltforma gépszíja, nem csinál ebből "problémát" :)
Szerencsésvagy :)
Hogyne lehetne...
Ha igazán szereted meg ő is nagyon szeret téged akkor bármilyen probléma is adódig megtudjátok beszélni...
Nics olyan dolog a világon amit két normális ember ne tudna megbeszélni...
Szóval a szakítási okok csak az lehetnek szerintem hogy már nem szeretitek egymást, vagy pedig a megcsalás...
De ez ne következzen be sose további jó együtt létet kívánok és legyetek sokáig együtt:)
Van egy barátnőm aki 15 éves korában jött össze egy sráccal.12 évig voltak együtt, miután a barátnőm szakított vele, és összejött egy másikkal. A másodikkal már össze is házasodtak.
Én sosem gondoltam, hogy szakítani fognak az elsővel, annyira összeillettek.
Szerintem kell a tapasztalat, bán én is az első komoly nője vagyok a férjemnek, aki most 27 éves, és imádjuk egymást. 5 éve vagyunk együtt.
31/L
Én is 5 éve vagyok együtt a párommal és úgy gondoltam, hogy le tudom vele élni az életem.
De minden kapcsolat akaratlanul is átmegy a heves időszakból a társszerelembe, és én most kevesebb szerelmet érzek, de több összetartozást, megnyugvást, ragaszkodást, őszinteséget...nem tudom, ez normális-e és hogy hova vezet, de még így is le tudnám vele élni az életem. Mert jó társam ő.
20:22!
Szerintem ez naygon jó dolog sőt ez a helyes dolog és igy kéne legyen és csak igy lehet igazán leélni az életet ha összetartoztok, mert a szerelem az hol hevesebb hol nem...
Nem. Persze van rá vagy 1% esély, amennyi párnak kb. összjön, de azoknak a fele is szétmegy, mert rájöttek, hogy még semmit nem csináltak, a szexről amiről azt hitték, hogy rohadt jó, annál van jobb is, meg találtak egy jobb embert, mint a mostani, mert olyat elég könnyű találni ebben a felgyorsult világban. Meg az emberek g*cik és mindig a saját érdekeiket nézik, nem a társukét, szóval ez sem tartja éppen egymás mellett az embereket.
Le lehet, csak minimális a valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!