Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi? Gondoljak rosszra?
Figyelt kérdés
Férjemnek van faceja, nekem nincs. (igen tudom úristen Face gondok. :) )Szóval nekem nincs facém, ezért az övét közösen használjuk. Én annyira használom, hogy a testvéreimmel beszélgetünk rajta. Viszonylag ritkán, pár naponta lépek be, de nem is ez a lényeg. A férjem valószínüleg tegnap belépett néhány csoportba. Mindegyik szexes. Úgy értem, hogy titkos szex csoport, piroslámpás, randis csoport, meg ilyenek. Most ez mi? Megcsal szerintetek? Vagy meg akar? Kíváncsi lenne? Na de mire? Ismerkedni akar? De pont ott? Hiszen közösen használjuk azt a vacakot, látom, hogy mit csinál. Nem értem. Ti mit mondtok? Megemlítsem neki? Vagy csak ne érdekeljen? vagy üvöltsem le a fejét, mikor hazajön? Ti mit csinálnátok?2017. júl. 19. 18:36
12/14 A kérdező kommentje:
Igen, beszéltem. Megkérdeztem tőle, ő azt mondja ő lépett be. A miért kérdésre csak a vállát vonogatta. Azt mondta: csak. Vitázni, veszekedni nem akartam, nem láttam értelmét.
2017. júl. 20. 14:04
14/14 anonim válasza:
Huu az gáz, főleg hogy még arra sem vette a.fáradtságot hogy megmagyarázza. Hát vannak ott gondok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!