Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez mi? Gondoljak rosszra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? Gondoljak rosszra?

Figyelt kérdés
Férjemnek van faceja, nekem nincs. (igen tudom úristen Face gondok. :) )Szóval nekem nincs facém, ezért az övét közösen használjuk. Én annyira használom, hogy a testvéreimmel beszélgetünk rajta. Viszonylag ritkán, pár naponta lépek be, de nem is ez a lényeg. A férjem valószínüleg tegnap belépett néhány csoportba. Mindegyik szexes. Úgy értem, hogy titkos szex csoport, piroslámpás, randis csoport, meg ilyenek. Most ez mi? Megcsal szerintetek? Vagy meg akar? Kíváncsi lenne? Na de mire? Ismerkedni akar? De pont ott? Hiszen közösen használjuk azt a vacakot, látom, hogy mit csinál. Nem értem. Ti mit mondtok? Megemlítsem neki? Vagy csak ne érdekeljen? vagy üvöltsem le a fejét, mikor hazajön? Ti mit csinálnátok?

2017. júl. 19. 18:36
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Mindenképp említsd meg. Én a helyedben megkérdezném, hogy miért lépett be azokba?! (teljesen próbálj meg nyugodtnak tűnni közben) és kérdezd meg hogy valami problémája van a hálószobában vagy megunt téged vagy valami ilyesmi? Vagy már másra vágyik? Várom a következményeket, akár itt, akár üzenetben
2017. júl. 19. 18:41
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
Kèrdezz ra. Almodoznia szabad. Kivancsi lehet.
2017. júl. 19. 18:42
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy finom utalás arra, hogy valami nem működik köztetek? Így csalogatja elő a szöget a zsákból. Ez csak tipp
2017. júl. 19. 18:51
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha akarna valamit,nem ezen a face oldalon tenné,amit te is látsz.Bár ez lehet elterelő művelet,hogy ne gondold ezt,de nem hiszem hogy ilyen rafkós.
2017. júl. 19. 19:05
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Hacsak nem teljesen gyengeelméjű a férjed vagy nem akar veled ilyen szofisztikált módon szakítani, akkor nem ő lépett be ezekbe a csoportokba. Van még valaki, aki tudja a jelszavát rajtatok kívül vagy hozzáférése van olyan eszközhöz, ahol be van jelentkezve?

Az utolsó lehetőség, hogy annyira analfabétának nézett, hogy azt gondolta, úgysem veszed észre.

Bárhogy is van, mondd el neki, amit nekünk elmondtál és próbáld megbeszélni vele. Teljesen értelmetlen egy házasságban a szőnyeg alá söpörni a dolgokat.

2017. júl. 19. 19:16
 6/14 A kérdező kommentje:

A gyerekek tudják persze. Más nem hiszem, hogy tudná. De a gyerekek miért csinálnák ezt? Én nem hiszem, hogy ők lettek volna. Rá fogok kérdezni mindenképpen, de ha meg akar csalni, sajna valószinütlen, hogy megmondaná az igazat.Azt nem tudom, mennyire analfabéta az ilyen dolgokhoz, azt viszont igen, hogy lusta hozzá, mert minden üzenetet, minden sms-t én írok meg neki, és küldök el. ezért is van közös face, hiszen értelmetlen lenne állandóan átlépegetni a másikéba, plusz én nem is szeretem. Na persze az jó, hogy a rokonokkal ingyen lehet beszélgetni vele, de tele van egy csomó szeméttel is.

Na de nem is ez a téma, hanem, hogy a férjem mit csinál rajta. Tele vagyok kérdőjellel. És most már nagyon bizonytalan is vagyok. És ezt nem szeretem. 15 éve vagyunk együtt, 3 gyerekünk van, a legkisebb még csak 3 éves. A legnagyobb most meg középsuliba. Egy csomó mindenen átmentünk már, soha nem marakodtunk. Nyílván nem vagyok már olyan kívánatos, mint egy 20 éves, de az is nyílván való, hogy ő sem. Amink van, azt közösen hoztuk létre. A 2 kezünk munkája. Most már eljutottunk oda, hogy kényelmesen tudunk élni, megvan mindenünk, ami fontos. Most miért kell ezt?

2017. júl. 19. 19:55
 7/14 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, miért nekünk írod le ilyen hosszan és miért nem a férjeddel beszéled meg? Sokkal több értelme lenne. Amúgy simán lehet a legidősebb gyereketek csínytevése. Őszinte kommunikáció nélkül viszont úgysem fog menni, szóval vagy itt folytatod nekünk a sztorit vagy a férjeddel beszélsz. Utóbbinak még értelme is lenne.
2017. júl. 19. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem pl. egyszer beléptettek egy focis csoportba, pedig világ életemben utáltam a focit. Férjemet pedig egy idegen város adás-vételi csoportjába léptették már be.
2017. júl. 19. 21:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Mert még nem ért haza. Csak akkor tudom vele megbeszélni, mikor már itthon lesz, de most még nincs.
2017. júl. 19. 21:55
 10/14 anonim ***** válasza:
És ha valami idióta beléptette a csoportba? Engem is simán beraktak párba amíg be nem állítottam, hogy ne tudjanak.
2017. júl. 19. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!