Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm odaégette a szilvalekvárt főzés közben, mert a barátnőjével pletykálkodni kellett. Veszekedés lett belőle, most meg el akar költözni, jogos ez így, vagy csak felfújta a dolgot?
Megbeszéltük már napokkal ezelőtt hogy leszedjük a szilvát, és lekvárt főzünk a mai nap, szabadságot is ezért vettünk ki.
Erre a barátnőjének is mondta hogy szabin van, az meg átjött hozzánk, szilvalekvár főzés közben.
mikor nem szeretem ha házimunka közben itt van valaki ezt ő is tudja.
A legfontosabb az volt nekik, hogy a különféle női magazinokban milyen sztárhíreket olvastak, meg a pasikat szidták, mikor én is ott voltam(néha benéztem a konyhába mit csinálnak).
Erre egyszer mikor bementem mert már az udvaron is érezni lehetett az égett lekvár szagot, csak azt láttam, hogy a nappaliban ülnek, megy a zene, meg boroznak( délelőtt ! ), és a lekvár meg odaégett.
Leordítottam mindkettőt, a barátnőjét elzavartam, és az asszonnyal meg összevesztünk.
Egész délután ment a veszekedés, és azt mondja, hogy én nem veszem őt komolyan, nem figyelek rá, és lehet hazaköltözik a szüleihez, mert ott nem kell főznie lekvárt, meg hasonlók,mert szerinte ezt csak az öregasszonyok tudják csinálni.
Most ott tartunk, hogy megint átment a barátnőjéhez, gondolom engem kibeszélni, és lehet költözni akar.
Szerintetek komolyan gondolta, vagy csak ideges?
Esetleg tiltsam el tőle a barátnőjét, hogy ide ne jöjjön többet?
Kiabálás közben kiesett a protézised/műfogsorod,vagy áránybul van, 'oszt jól odarögzítették?
:DDDDD :p
Ejnye Kérdező! Hát nem tudtad, hogy a barátnőkkel pletykálkodás SOKKAL fontosabb mint a szilvalekvár? Ah! Micsoda hímsoviniszta disznaj! Golyó általi kötél az ilyennek!!!!4!44!4NÉGYNÉGYNÉGY!
*szarkazmus riadó!*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!