Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Szerintem felfújtad. Mármint, randizgatás során valóban cink az ilyesmi, de nálunk párkapcsolatban teljesen reális az, amit leírtál. Ha beülünk valahova (legyen az Meki-KFC vagy egy kicsit drágább frissensültes streetfoodos), nálunk az mindig alap, hogy oké, ennyi pénz van nálunk, kell-e még valamire, akkor van X ezer forintunk, úgy válasszunk az ételek közül. Nem vagyunk garasosak, szóval ne azt képzeld, hogy mindenhol azt nézzük, hogy mi a legolcsóbb, amit enni lehet, de az teljesen természetes, hogy megbeszéljük, mi a keret és mire kell még.
(Pl. tegnap gyrosozni voltunk, simán szóltam páromnak, hogy nagy üdítő helyett a picit vegye, mert az a menüben az olcsóbb. Ettől még ugyanúgy fizettem a vacsiját, nincs ebben sértődés - és ha ő hív meg valahova, ez akkor is ugyanígy van. De lehetne akár fagyizót mondani példának, hogy "két gombóc elég lesz? ennyi apró van nálam csak, a nagypénzt holnapra tettem el, nem váltanám fel".)
Szerintem 3-as mindent leírt..
Kérdező neked volt igazad. Primitív a barátod, hogy ezt így közölte ott és akkor.
Ha nincs úgy pénze, nem kéne villogni.
Neked kellett volna mondani,hogy
a)"Jól van,tudod mit?Akkor most én fizetek.
b)"Akkor menjünk máshova"
Én nem tom mit reagáltam volna,hogy ha ezt így benyögte volna nekem azok után,hogy ő erősködött,hogy meghív.Kérdezte volna meg,hogy nem-e lehetne,most az egyszer felesben,vagy valami,nem az,hogy így benyögi,hogy "akkó most csak 4 rongyot tudok rád költeni".
"9" vagyok.......
Van benne igazság amit állítasz, de 4000ft bőségesen elég egy szülinap megünnepléséhez, nekem ez a véleményem. Nekem a párom anno 1 szelet süti kíséretében kívánt boldog szülinapot, és nem volt semmilyen hiányérzetem. Gondolt rám, kaptam tőle egy pici medált és egy felejthetetlen csókot, nagyon boldognak éreztem magam.
Egy csomó helyet tudnék mondani budapesten, ahol ennyi pénzért 2 személy el tud fogyasztani egy vacsorát, egy főétel és egy ásványvíz, esetleg egy finom fröccs kíséretében. Persze olyat is tudok mondani ahol ennek tízszerese is kevés lenne. Annyit hibázott, hogy nem volt kellően körültekintő az étterem megválasztásával kapcsolatban. Azt írtad, hogy neked sem az számított hogy valahova beüljetek enni, de ha meghív akkor ügyeljen a részletekre. Ez tiszta sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!