Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A párommal 10 hónap után a budapesti Bellozzo étteremben jártam. Ő hívott el mert egy számomra fontos esemény miatt megbeszéltük,hogy elmegyünk valahova enni és megünnepeljük azt. Nem vagyok válogatós és aki ismeri a helyet tudja, hogy ebben az étteremben előtted csinálják az ételt és műanyag kanállal/villával és késsel kell megenni azt. (Ezt csak azért említem meg mert nagyjából így az emberekben körvonalazódik, hogy nem egy pucc-parádé helyre mentünk. Az árakat ahhoz tudnám hasonlítani, mint a Mcdonald's-ban egy nagyobb menü. ) Épp a sorban álltunk ahol (mielőtt kértünk volna bármit) a párom azt említette, hogy ez milyen drága hely és úgy együnk, hogy a pénzének egy részét, 1000 forintot félre kell tennie másnap reggelire.( Másnap és már előtte is volt hogy tőlem indult a munkába és mindig készítettem neki reggelit) Nekem ez nagyon rosszul esett hiszen ez után kellemetlenül éreztem magam, szerintem bunkóság - az ő véleménye pedig, hogy ő ezt csak megosztotta velem,mint a társával hiszen azért már egy ideje együtt vagyunk. Ez vitatéma nálunk,mert én úgy gondolom, ha nem volt pénze ilyen helyre vinni,vigyen el egy sajtburger menüre a mekibe vagy ajánlja fel hogy elvisz sütizni ami fele ennyibe került volna, hiszen nekem nem az volt a lényeg,hogy drága ételt együnk,hanem hogy együtt legyünk ezen az eseményen és ha nem engedheti meg magának ezt a helyet akkor inkább válasszunk mást ,mint a fejemhez vágja,hogy ez drága mielőtt még bármit is választanék és leszögezné, hogy ő a teszem azt 5000 forintból csak 4000 forintot költhet mert félre kell tennie reggelire. Nekem ez úgy jött le , hogy enyhe célzást tesz arra,hogy úgy egyek , hogy ennyit szán a vacsorára.Sajnos nem érti meg ezt az álláspontot, szerinte ez nem volt illetlen én pedig a másik oldalon állok ezért fordulok ide véleményekért,hogy tényleg én vagyok-e a nagyigényű.Ti mit gondoltok?
2017. júl. 19. 09:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem felfújtad. Mármint, randizgatás során valóban cink az ilyesmi, de nálunk párkapcsolatban teljesen reális az, amit leírtál. Ha beülünk valahova (legyen az Meki-KFC vagy egy kicsit drágább frissensültes streetfoodos), nálunk az mindig alap, hogy oké, ennyi pénz van nálunk, kell-e még valamire, akkor van X ezer forintunk, úgy válasszunk az ételek közül. Nem vagyunk garasosak, szóval ne azt képzeld, hogy mindenhol azt nézzük, hogy mi a legolcsóbb, amit enni lehet, de az teljesen természetes, hogy megbeszéljük, mi a keret és mire kell még.

(Pl. tegnap gyrosozni voltunk, simán szóltam páromnak, hogy nagy üdítő helyett a picit vegye, mert az a menüben az olcsóbb. Ettől még ugyanúgy fizettem a vacsiját, nincs ebben sértődés - és ha ő hív meg valahova, ez akkor is ugyanígy van. De lehetne akár fagyizót mondani példának, hogy "két gombóc elég lesz? ennyi apró van nálam csak, a nagypénzt holnapra tettem el, nem váltanám fel".)

2017. júl. 19. 10:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 3-as mindent leírt..

Kérdező neked volt igazad. Primitív a barátod, hogy ezt így közölte ott és akkor.

Ha nincs úgy pénze, nem kéne villogni.

2017. júl. 19. 11:10
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem egyikőtöknek sincs igaza, de végülis mind2töknek. Szóval ez vihar a biliben, bolhából elefánt. Lépjetek túl rajta, beszéljétek át előtte, és nőjetek fel...
2017. júl. 19. 11:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Neked kellett volna mondani,hogy

a)"Jól van,tudod mit?Akkor most én fizetek.

b)"Akkor menjünk máshova"

Én nem tom mit reagáltam volna,hogy ha ezt így benyögte volna nekem azok után,hogy ő erősködött,hogy meghív.Kérdezte volna meg,hogy nem-e lehetne,most az egyszer felesben,vagy valami,nem az,hogy így benyögi,hogy "akkó most csak 4 rongyot tudok rád költeni".

2017. júl. 19. 11:50
 15/18 anonim ***** válasza:
34%

"9" vagyok.......

Van benne igazság amit állítasz, de 4000ft bőségesen elég egy szülinap megünnepléséhez, nekem ez a véleményem. Nekem a párom anno 1 szelet süti kíséretében kívánt boldog szülinapot, és nem volt semmilyen hiányérzetem. Gondolt rám, kaptam tőle egy pici medált és egy felejthetetlen csókot, nagyon boldognak éreztem magam.

Egy csomó helyet tudnék mondani budapesten, ahol ennyi pénzért 2 személy el tud fogyasztani egy vacsorát, egy főétel és egy ásványvíz, esetleg egy finom fröccs kíséretében. Persze olyat is tudok mondani ahol ennek tízszerese is kevés lenne. Annyit hibázott, hogy nem volt kellően körültekintő az étterem megválasztásával kapcsolatban. Azt írtad, hogy neked sem az számított hogy valahova beüljetek enni, de ha meghív akkor ügyeljen a részletekre. Ez tiszta sor.

2017. júl. 19. 12:13
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Szomorú, hogy ennyi ember szerinte teljesen rendben van ilyen kellemetlen helyzetbe hozni a párunkat, akinek ehhez még jó pofát is kellene vágnia. Ez egyszerűen taplóság volt. Eleve el se kellett volna hívnia. Ha visz haza egy szál virágot meg két szelet sütit, akkor lett volna egy kellemes estéjük és mindenki boldog. De neeem! Felvágóskodni akart, csak nem volt rá keret. Ez elég szánalmas.
2017. júl. 19. 12:19
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Én azt javaslom, hogy engedjétek el ezt a vitát. Nem juttok dűlőre, visszacsinálni már nem lehet, és csak mérgezitek vele a kapcsolatot. Könyveljétek el, mint egy pocsékul sikerült randit, és kész. Gondolom nem éreztétek túl jól magatokat, nem sikerült úgy megünnepelni a fontos eseményt, ahogy szeretted volna. Mi lenne, ha megpróbálnátok még egyszer? Menjetek el kirándulni valami szép helyre! Ahogy leírod, a barátod nem állhat túl jól anyagilag és/vagy nem bánik jól a pénzzel. Ha hajlandó beszélni róla, készíthettek költségvetést, hogy mennyi bevétele van, milyen kiadásai vannak, és mennyi marad programokra. Így jobban tudtok egyeztetni, milyen program fér bele és mi nem. Az én férjem se nagyon tud bánni a pénzzel. Nagyon szeretne nekem mindent megvenni, amint kimondom, hogy mire vágyom, és hajlamos elrugaszkodni a realitás talajáról, és 1000 forintból 2000-et rám költeni. Néha nekem kell leállítanom, hogy nagyon cuki, de ezt most nem engedhetjük meg magunknak. Szerintem nem akart a barátod rosszat. El akart vinni egy étterembe, csak elszámolta magát. Neki sem lehetett kellemes a sorban rájönni, hogy ő ezt mégsem engedheti meg magának. Ne maceráld vele tovább.
2017. júl. 19. 12:43
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Ő találta ki azt,hogy hova menjetwk vagy te?
2017. júl. 19. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!