Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza? Ti erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Ti erről a dologról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Párom elkezdett beszélgetni egy nővel, ő mondásaként már előtte is beszéltek, de egy ideje már nem , és a lány most újra ráírt, igazából nem titkolta, mutatta, szóval nincs jelenleg semmi mögötte, de nekem fura, hogy vagyok páromnak én, és ez a nő irkálja neki, hogy milyen beteg, stb... Tehát témázgatnak, és már ez fusztrál :(.

Megjártam az előző barátommal, egy ilyesmi nővel csalt meg, ők is elvileg csak beszélgettek , mikor láttam akkor csak hogy milyen tv-t éri meg megvenni, stb, rá 2 hónapra megcsalt vele.. Vége is lett.

Anyukám azt mondta, ha a barátom tudja, hogy az előzővel így megjártam, neki ehhez szerinte tartania kellene magát, és nem nőkkel csevegni, látszólag a semmiről, mert a nő sem véletlen írt rá.

Mit gondoltok?

Nem csináltam belőle nagy ügyet, de érzem magamban, hogy most bennem van a tüske, meg a félsz , hogy megtörténik az ami az elsőnél?

2017. jún. 24. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Elég magabiztos vagy? Jól működik a kapcsolat?

Sokan mondják, hogy férfi nő között nincs barátság, de szerintem van. Én nem ismerem a párodat. Nekem van olyan férfi ismerősöm akiről tudom hogy többet akar, de én tőle soha. A nőkkel meg abszolút nem jövök ki. A másik nő jobb nő mi mint te?

2017. jún. 24. 21:18
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom megmondani párom szemével jobb nő-e, ő is átlagos féle.

Bízom a kapcsolatba nem arról van szó, de azért az emberbe egy ilyen után már benne marad a félsz, és szerintem akárkit megkérdezünk ezt aláírja..

2017. jún. 24. 21:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem túl szerencsés ez. Most még talán nincs semmi, de hogy alakul-e...? A feleségemnek is volt ilyen fiu barátja, hogy hogy nem egy szál bugyiba került vele egy ágyba.
2017. jún. 24. 21:28
 4/13 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a legjobb szó rá, hogy nem túl szerencsés.

De lehet lánybarátról azért szó nincs, fél éve beszéltek utoljára, és most írt rá újra, hogy Miújság veled?

tehát itt akkora barátságról nincs szó, de ha még 1 hónap múlva is beszélnek az más.

2017. jún. 24. 21:57
 5/13 anonim ***** válasza:

:) tipikus eset, aki oldottan természetesen tud így beszélgetni csetelgetni ellenkező neműekkel, úgy hogy párja is van, az mást is simán csinálna velük....

Szerintem nincs férfi és nő között barátság, vagy ha van is mi férfiak még a nő barátainkat is megdugnánk, erről ennyit.

Ja még egyet engedj meg, nem az a baj hogy beszélget, az a baj hogy te ott vagy neki és úgy beszélget....és ő ezt nem érzi gáznak...

Na ez a baj! Változni nem nagyon fog erre készülj fel.

2017. jún. 24. 21:58
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is, remélem nem lesz igazad.

Állítani nem tudok semmit.

Igazat adok, rám rám írt egy fiú, és annyira feszengve válaszoltam, pedig 2 évig egy légtérbe voltunk, osztálytársak beszéltünk 1 órát alap dolgokról, ki a barátnője, nekem ki a barátom, stb... Aztán elköszöntünk, valóban igaz, hogy furcsa, de nem tagadta, tehát nem problémázott ezen, ő azt mondta neki olyan mintha férfivel beszélgetne, mert eleve nem gondol bele hogy nő, mert nem is az esete .

2017. jún. 24. 22:03
 7/13 A kérdező kommentje:

De az ő esetét is megértem, rám ír egy férfi akivel eltöltöttem egy x időt valahol, megkérdezi, hogy szia miújság veled régen beszéltünk? Én tudom, hogy neki nincs hátsószándéka mert eleve 1 évvel ezelőtt sem akart tőlem semmit, pedig még egyedül voltam, akkor lehet nem azzal indítok, hogy 'szia , semmi különös, de nem beszélgetek veled mert barátnőm van' előfordulhat, hogy valaki úgy gondolja, hogy miért ne válaszolhatnék normálisan, ha eleve 1 éve mikor valahol találkoztunk, vagy valahova együtt mentünk normális volt, és nem kezdett ki?

Meg már fél éve is beszéltek, és akkor sem akart semmit elvileg. (akkor sem voltam még meg)

2017. jún. 24. 22:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Hmmm... szóval ti úgy képzeltek el egy kapcsolatot, hogy a párotok többé nem beszélgethet (chatelhet) ellenkező nemű ismerőseivel?

Ez parádés! :D

2017. jún. 25. 05:59
 9/13 A kérdező kommentje:

Ugyanezt mondta, mintha ő mondta volna, csak nem gúnyból, vagy hitetlenkedve, hanem olyan érdeklődve, hogy de hát fiúkkal is beszélek, de sosem voltam beléjük szerelmes'

még nevettünk is rajt.

Ami azt illeti meg is nyugtattál, fiúkkal is lehet ugyanarról beszélni, mint egy lánnyal, tehát miért kellene kételkedni?

Mégis az a nyom már benne marad egy emberbe, amikor így csalják meg , szinte ugyanígy, ahogy ő most elkezdte ezt a beszélgetést, és ettől még nem minden beszélgetés hátsószándékú , de amikor megharap egy kutya, utána eleve félsz minden kutyától nem?

Pedig tudom, hogy a párom egy nagyon jó ember, nagy szerencsém van vele, de az ördög nem alszik.

2017. jún. 25. 06:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Én az azért szakítottam az exemmel, mert az anyukája is megmondta....

Egy párkapcsolat az két ember dolga.

Te tulajdonképpen azt várod, hogy szüntesse meg a kapcsolatot a világgal?

Neked vannak barátaid, ismerőseid?

2017. jún. 25. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!