Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Ti erről a dologról mit gondoltok?
Párom elkezdett beszélgetni egy nővel, ő mondásaként már előtte is beszéltek, de egy ideje már nem , és a lány most újra ráírt, igazából nem titkolta, mutatta, szóval nincs jelenleg semmi mögötte, de nekem fura, hogy vagyok páromnak én, és ez a nő irkálja neki, hogy milyen beteg, stb... Tehát témázgatnak, és már ez fusztrál :(.
Megjártam az előző barátommal, egy ilyesmi nővel csalt meg, ők is elvileg csak beszélgettek , mikor láttam akkor csak hogy milyen tv-t éri meg megvenni, stb, rá 2 hónapra megcsalt vele.. Vége is lett.
Anyukám azt mondta, ha a barátom tudja, hogy az előzővel így megjártam, neki ehhez szerinte tartania kellene magát, és nem nőkkel csevegni, látszólag a semmiről, mert a nő sem véletlen írt rá.
Mit gondoltok?
Nem csináltam belőle nagy ügyet, de érzem magamban, hogy most bennem van a tüske, meg a félsz , hogy megtörténik az ami az elsőnél?
Természetesen, bár nem vagyok egy ilyen nagy baráti körű ember.
2 barátnőm van :). Fiúkkal egyátalán nem beszélek, vagyis egyel , kb 3 éve, de ritkán, és nagyon messze lakik.
Köszönöm, ma minden rendben volt. Felesleges volt a féltékenykedés, megbízok benne innentől, nem ad okot arra, hogy ne bízzak benne.
Köszönöm, megfogom fogadni a tanácsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!