Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
A párommal 10 hónap után a budapesti Bellozzo étteremben jártam. Ő hívott el mert egy számomra fontos esemény miatt megbeszéltük,hogy elmegyünk valahova enni és megünnepeljük azt. Nem vagyok válogatós és aki ismeri a helyet tudja, hogy ebben az étteremben előtted csinálják az ételt és műanyag kanállal/villával és késsel kell megenni azt. (Ezt csak azért említem meg mert nagyjából így az emberekben körvonalazódik, hogy nem egy pucc-parádé helyre mentünk. Az árakat ahhoz tudnám hasonlítani, mint a Mcdonald's-ban egy nagyobb menü. ) Épp a sorban álltunk ahol (mielőtt kértünk volna bármit) a párom azt említette, hogy ez milyen drága hely és úgy együnk, hogy a pénzének egy részét, 1000 forintot félre kell tennie másnap reggelire.( Másnap és már előtte is volt hogy tőlem indult a munkába és mindig készítettem neki reggelit) Nekem ez nagyon rosszul esett hiszen ez után kellemetlenül éreztem magam, szerintem bunkóság - az ő véleménye pedig, hogy ő ezt csak megosztotta velem,mint a társával hiszen azért már egy ideje együtt vagyunk. Ez vitatéma nálunk,mert én úgy gondolom, ha nem volt pénze ilyen helyre vinni,vigyen el egy sajtburger menüre a mekibe vagy ajánlja fel hogy elvisz sütizni ami fele ennyibe került volna, hiszen nekem nem az volt a lényeg,hogy drága ételt együnk,hanem hogy együtt legyünk ezen az eseményen és ha nem engedheti meg magának ezt a helyet akkor inkább válasszunk mást ,mint a fejemhez vágja,hogy ez drága mielőtt még bármit is választanék és leszögezné, hogy ő a teszem azt 5000 forintból csak 4000 forintot költhet mert félre kell tennie reggelire. Nekem ez úgy jött le , hogy enyhe célzást tesz arra,hogy úgy egyek , hogy ennyit szán a vacsorára.Sajnos nem érti meg ezt az álláspontot, szerinte ez nem volt illetlen én pedig a másik oldalon állok ezért fordulok ide véleményekért,hogy tényleg én vagyok-e a nagyigényű.Ti mit gondoltok?
Hát figyelj, egy első randin valóban cink lett volna, de egy párkapcsolatba szerintem ez belefér. Jól látod, ez egy nem túl burkolt célzás volt arra, hogy "óvatosan egyél", mert most épp nem fér bele több. De most ez tényleg ekkora probléma...? Miért nem fizettél te, ha tudtad, hogy neki épp szűkösek a keretei?
2017. júl. 19. 09:51
2/18 anonim válasza:
Ezeket a luzereket honnan szeditek? De komolyan. Mar a masodik hasonlo kerdes itt ebben a temaban. Es nem, nem azert luzer, mert nem tud teged 200 ezres vacsorara invitalni, hanem mert egyszeruen nem tud viselkedni, nem erti hogyan kell valakit valamire meghivni.
2017. júl. 19. 09:52
3/18 anonim válasza:
Ez már hányadik ilyen kérdés az elmúlt napokban? Honnan szeditek össze ezt a sok s_ggfejet? Édes istenem! Ez nagyon gáz. Gyakorlatilag így lehet kalapáccsal agyonverni az egész hangulatot. Én egy ilyen után simán hazamentem volna. Ha nincs pénze nem gond, másnak sincs, de akkor ne akarjon villogni. De ilyet közölni randin, mikor már ott álltok sorba? Elképesztő...
2017. júl. 19. 09:58
4/18 anonim válasza:
Nem szokta még meg, hogy addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér.
Mindenesetre azért te is bedobhattad volna magad legalább egy-két ezres erejéig, ha már a te eseményedet ünneplitek.
2017. júl. 19. 09:58
5/18 A kérdező kommentje:
Szívesen fogadom azokat a véleményeket is,hogy én is hozzá adhattam volna. Csak úgy gondolom ,hogyha ő hív el engem és leszögezi, hogy meghív akkor erre nincs szükség.Egyébként sem volt fontos étterembe menni de ha már elmentünk akkor ne vágja hozzám,hogy ez milyen drága, főleg ne a pénztárnál. Utána megbeszélhetjük,hogy hát igen manapság eléggé elszálltak az árak de nem akkor mikor éppen kérnék valamit. És nem vagyok az az ingyen élő típus, volt hogy az én pénzemből mentünk el enni.
2017. júl. 19. 10:03
6/18 anonim válasza:
Na látom itt is megjöttek az értetlenkedők. Tényleg ennyire hülyék vagytok? Persze, a csaj is belefizethetett volna, sőt akár fizethette volna ő az egészet is. De őt MEGHÍVTÁK. Ráadásul a csávó már gondolom azelőtt is tudta, hogy nincs elég pénze, mielőtt kiválasztotta a helyet. Akkor miért nem lehetett előtte elmondani, meg megbeszélni? Miért ott a helyszínen kell ezt benyögni? Jó hogy nem fizetéskor találja ki, hogy figyi szívem a te részedet te fizesd már mert ugyan én hívtalak ide, de nincs elég lém.
2017. júl. 19. 10:04
7/18 A kérdező kommentje:
Attól, hogy egy esemény számomra fontos még nem azt jelenti, hogy az csak az enyém
2017. júl. 19. 10:05
8/18 anonim válasza:
Ott a pénztárnál kellett volna mondanod, hogy "akkor menjünk máshova". Hülye helyzet. Ha meghívok valakit, akkor előre tájákozódom, hogy mégis mennyibe fog kerülni, és nem választok olyan helyet, ami meghaladja a lehetőségeimet.
2017. júl. 19. 10:10
9/18 anonim válasza:
Ha ő hívott meg a kérdéses étterembe, akkor neki kellett volna tájékozódnia az árakról, vagyis ebben hibázott. Viszont abban nem látok semmi kivetnivalót, ha a rendelés előtt közli, hogy ennyi a keret,ebből kell megoldani a rendelést. Sajnos az élet nem mindig habos torta és abból kell gazdálkodni ami rendelkezésre áll, mindenki szeretne szebbet,jobbat, többet, de egyszerűen nem telik rá. Egyetemista koromban ha bementem a párommal egy szórakozóhelyre, az első dolgom volt az itallap szemre vétele, tudtam mennyi a keret és abból kellet kijönni.
2017. júl. 19. 10:15
10/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem az volt a lényeg, hogy szebbet,jobbat,többet hanem az, hogy egy kellemes estét töltsünk együtt akár egy cukrászdában egy 300 forintos süti mellett.És mondanom sem kell, hogy mivel ezzel megbántott ez eléggé rátette a bélyeget a hangulatra. És igen leszögezhetjük, hogy mennyi a keret de ha egyszerűen nincs rá annyi hogy a 150 forinttal drágább valamit kérjen az ember akkor nem kell ilyen helyre menni vagy ha elmegyünk akkor nem kell illetlenül megszólalni.
De köszönöm a válaszokat, pozitívan fogadtam őket és próbálom nem csak a saját helyzetemet vizsgálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!