Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom járt egy hétig az unokatesójával. Tegyek úgy mintha nem tudnék róla?
3 hónapja járok a barátommal. Nagyon szeretjük egymást, és úgy gondoljuk, együtt éljük le az életünket.:) A barátom haverja pár napja mondta nekem, hogy a barátom járt a saját unokahugával egy héten keresztül. Titokban jártak, és csak 2 ember tudta rajtuk kívül. Elég gyakran találkozik az unokahugával, és sokszor rácsimpazkodik az a csaj, ölelgeti, stb, pedig a pasija is ott van. Amíg nem tudtam, h jártak, addig nem zavart, de így mostmár kicsit irritál. Ráadásul nekem úgy kell tennem, mintha nem tudnék a dologról... Mit kéne tennem? Viseljem el? Vagy beszélgessek el erről a barátommal? Nem akarom kínos helyzetbe hozni és a haverját sem akarom bemártani h elárulta.
17/L
Ne tégy úgy. Ez nem normális dolog. Nem normálisabb, mint a saját testvéreddel járni vagy az apáddal. Van elég ember a földön basszus, hogy ne a rokonainkkal járjunk.
A vonzalmat persze elvileg nem lehet kontrolálni, de engedni ilyen esetben nem szabad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!