Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül sokan maradtak otthon egyedül? Vagy csak én vagyok ilyen béna, hogy nem mentem ma semerre. Ilyenkor otthon mit szoktatok csinálni?
én is egyedül vagyok itthon.
nem volt kedvem menni bulizni, bnőmmel meg még nem annyira komoly a szitu.
nem itt lógok egész este, csak fel-fel nézek. :) CSI-t nézek. :)
21/F
Nem vagyok valami bulizós fajta, inkább Dunapart; de most fáradt vagyok, szóval csak vagoyok. :P
Holnap műv.suli...jesszus! (:
Én is itthon vagyok, most jöttem meg, levezettem 1100km-ert egyhuzamban és rohadt fáradt vagyok, de aludni mégsem birok.
Iszok egy kis bort, hátha az segít!
21/F
Nekem igazából tanulnom kellene... kaptam ugyanis két A/4-es oldalt, amin egy csomó hely olvasható, 6 pontos betűvel írva. Na, ezt az összes helyet mm pontosságra kell tudnom elhelyezni a vaktérképen. Nagyon, de nagyon nem megy.
Drukkoljatok hozzá, hátha akkor sikerül :D
Persze a többi tárgyból sem ártana készülni, nehogy
lerontsam a jegyeimet így az év végére. De fel a fejjel! Már csaaaak.. 14 tanítási nap :) Azt fél lábbal is kibírom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!