Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza? Döntsétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Döntsétek el ti! (Anyagi balhé)

Figyelt kérdés

Barátnőmmel nyaralni voltunk Balatonon. A nyaralást szülei ajándékozták, ők állták a szállást a programot a reggelit és a vacsorát. Mondanom sem kell minden erőmmel próbálkoztam kompenzálni még akkor is ha anyagilag nem állok jelenleg túl fényesen. Így megbeszéltem barátnőmmel, hogy amit csak tudok fizetek. Az oda utat, a vissza utat mindkettőnknek, a kerékpár jegyeket, az idegen forgalmi adód és olyan dolgokban is próbáltam kizárólagosan én költeni mint pl gumimatrac... Természetesen ő is vett ezt-azt de én magamra vállaltam annyit bírtam, megbeszéltük, hogy az ebédeket közösen fizetjük felesbe. Kiszámoltam, hogy így pont elfogy majd a pénzem (vésztartaléknak volt nálam egy húszezres, ha bármi baj történne, de azt nem költhettem el, mert ennyi maradt a fizumból, tehát tulajdonképpen olyan volt mintha ez nem is lenne). Meg is beszéltük így a dolgokat minden szuper volt, az egyik ebédünknél nem volt nála pénz mert csak az én kis zsebes gatyámban tudtam hozni így én fizettem az egészet ezért a végén kedvesen megkértem, hogy majd azt az 500 forintot ha vissza értünk ne felejtsük el, megköszönném ha vissza adná, mert ugye akkor már nem jönnék ki a pénzemből hiszen kiszámoltam, hogy mindet elköltöm az egyéb költségekre. Na ez volt a bűnöm... Óriási balhé kerekedett belőle, hogy lehetek ilyen bunkó ilyen paraszt, ha ő ezt bárkinek elmesélné sírva nevetnének az emberek, hogy én hogy lehetek ilyen...Két napunk totál elszúródott emiatt, azóta sem sikerült dűlőre jutni én képtelen vagyok elismerni, hogy ez valóban egy bunkó éshibás döntés lett volna hogy kedvesen megkrétem, hiszen minden mást vállaltam amit csak tudtam! Kérlek világosítsatok fel, ha én vagyok az idióta.

21F

2017. júl. 18. 09:51
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ti nem szoktatok egymással kommunikálni?

Egyrészt, ha a szülei fizették a szállást, reggelit, ebédet... a kislány meg nem dolgozik.

Akkor nem lehetett volna megbeszélni, hogy figyel, Juci, nekem van 30 000-em, neked pedig 20 000 zsebpénzed, ennyiből gazdálkodjunk.

Egyszer Te fizetsz, egyszer én, vagy összetesszük amink van. Ebből, lehet látni, hogy mennyit költhettek egyéb dolgokra, pia meg mindenféle marhaságra.

Ha ennyit nem tudtok megbeszélni, akkor meg ne költekezzetek ész nélkül és még inkább ne fogadj el nyaralást, ha nem bírod az egyéb költségeket fedezni.

Meg várjatok még a párkapcsolattal, mert, ha ennyit nem tudtok megbeszélni, akkor...

2017. júl. 18. 10:16
 12/56 A kérdező kommentje:
Utolsó! Pont ez a sztori!!!! Hogy megbeszéltük kiszámoltunk frankón a dolgot meg minden!! És mikor e szerint akartam csinálni felháborodott
2017. júl. 18. 10:17
 13/56 anonim ***** válasza:
86%
Én el tudom fogadni, hogy van olyan helyzet, amikor 500 forintra ki van számolva minden. Ha tényleg ez a helyzet, és ezt a barátnőd is tudja, akkor nem hiszem, hogy helye van a balhézásnak. Sőt, ha tudja, hogy ennyire pontosan tervezned kell a pénzeddel, akkor azt nem értem, miért nem volt annyira előzékeny, hogy előre mondja, hogy majd kifizeti, hogy ne neked kelljen 500 Ft-ot visszakérni. Én így csináltam volna.
2017. júl. 18. 10:18
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

Azert haborodott fel, mert lehet h megbeszeltetek de ez most igy alakult. Ugy gondolja h egy par vagytok es a kapcsolatottok tul jotutt 500 ft-on. Es kvara mindegy.

Es ahelyett h elvezned a nyaralast ilyen kva ciki apropenzekkel bsztatod.

De barhogy magyarazzuk te ugy is magadnak fogsz mindig igazat adni.

Ha nekem ilyen fium lenne en is elsirnam magam ha ezt barkinek elmeselne. Mert halal ego.

2017. júl. 18. 10:20
 15/56 anonim ***** válasza:
100%

mi a franc került 30ezerbe? a gumimatrac? nem kell lovagkodni ha nincs rá,és aztán nem kell fillérbaszóskodni.

szerintem egy "figyelj édes, nincs pénzem, ne haragudj ha nem tudom neked megvenni a drága piát, vegyünk olcsóbbat, és cserébe, ha már megvan a "hangulat" kapsz mondjuk egy talpmasszázst." érthetőbb lett volna és szerintem neki sem lett volna semmi gondja ezzel. szerinted a nőknek csak pénzzel lehet örömet okozni? vehettél volna egy szál virágot is neki kedveskedésképpen. az isten mentsen meg egy olyan pasitól, aki költségvetési tervvel jön nyaralni és egy kávéra se hívna meg magától mert jajjdedrága. (én a férjemnek (amikor még nem volt az) vettem már baromi drága dolgokat is ajándékba, volt hogy nem ettem két napig, de kapott egy szép inget szülinapjára.)

16/56 anonim ***** válasza:
100%

De Kedves Kérdező!

Felesleges volt, azon az 500Ft-on lovagolni, max. a következő vásárlásnál ő 500Ft-al többet fizetett volna, ha tényleg annyira le voltatok már égve.

Nem érzed, hogy ez a gond?

Vagy a lány nem volt tisztában azzal, hogy mennyi az annyi?

Beszéltél már vele az anyagiakról?

Értem én, hogy meg vagy szorulva, mindenki volt már, így... de azért, azt Te is érzed, hogy 500Ft-on, így felháborodni gáz?

17/56 A kérdező kommentje:
Utolsó. Te honnan tudod, hogy én mit mondtam neki mikor a piát vettük?? Halál kedvesen kérleltem, hogy ne a legdrágábbat vegyük azért mégse kedvesem, mert nem marad majd másra. Ott próbáltam bezsélni hozzá a bolt közepén, hogy "kérlek gyere válasszunk valami mást akkor találjunk kivalami jobb megoldást mert ez egy picit tényleg sok azért". Nem is válaszolt!!! Aztán elviharzott, hogy akkor nem kell semmi menjünk haza.
2017. júl. 18. 10:23
 18/56 A kérdező kommentje:
Bocsi, amit előbb utolsónak írtam az utolsó előtti
2017. júl. 18. 10:23
 19/56 A kérdező kommentje:
De hát én nem háborodtam fel 500 forinton. Csak megkértem kedvesen, hogy azt majd intézzük el, különben nem tudom a többi költséget állni, hiszen elfogy a pénzem.
2017. júl. 18. 10:24
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is kérdés, minek vállaltad túl magad? Hogy majd minden mást te fizetsz..de ha nincs miből???

gondolom mindent úgy vettél mintha a fogadat húznák.

2017. júl. 18. 10:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!