Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok hogy telnek a napok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogy telnek a napok a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Velem előbb utóbb minden nő azzal szakít hogy unalmas vagyok. 7-kor indulok dolgozni, este fél 7-re érek haza. Bevásárlás, kutyasétáltatás, stb és vége a napnak. Előző barátnőm este 7-re ért haza. Hétvégékre mindig terveztem programot, de hétköznap nem sok kedvem van eljárkálni, max egy mozi. Plázába szoktunk járkálni hétköznap is, de konkrét programot nincs kedvem munka után kitalálni. És azt vettem észre hogy minden nő ezt várja tőlem, hogy egyszemélyes szórakoztató központjuk legyek.

Már kezdem azt gondolni hogy tényleg unalmas vagyok és igazuk van. Hétköznap mit kéne csinálni munka után? Kávézókba ülni vagy mi? Nálatok milyen egy hétköznap?

2017. júl. 18. 08:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi sok írást! Már kezdtem hinni hogy én vagyok a hülye! Sajnos a munkám helye miatt naponta 2 órát kell utaznom a városon belül így nem tudok hamarabb végezni. A barátnők mind fixebb munkarenddel jártak, már 4-kor otthon voltak, meg 5-kor. Pedig intelligens nők között válogatok, lehet pont ez a baj és ezért nagyon az igények.

Nem zavarna ha ők elmennének barátnőzni amíg dolgozok vagy kondiba, moziba, bárhova. De nekem munka után tényleg nem megy a programozás. De a legutóbbi csaj is úgy mondta hogy unalmas vagyok, pedig pl egy hétvégénk:

Péntek este elmentünk a belvárosba sétálni, fagyizni, dunapartozni.

Szombaton plázázni akart délelőtt, utána az anyjához mentünk ebédre, délután, estefelé átmentünk a barátokhoz iszogatni, beszélgetni.

Vasárnap elmentünk a Balatonra strandolni meg enni.

Szerintem ez nagyon sok program, más nem megy ennyire és kb minden hétvége hasonló mennyiséggel telt, persze más-más programmal. Ha egy Vasárnapot pihenni akartam egy évben 4x, csak otthon ülni akkor rögtön unalmas alaknak lettem titulálva aki otthon ül, mert közben mindenki pörög-éli az életet.

Én azt látom hogy ez a facebook-instagram hibája! Mindig mutogatta ő is meg más barátnő is hogy xy hol van éppen, 10 percenként más helyről jelentkezik be. És persze ezt kell követni!

2017. júl. 18. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Hehe :) jaja az instadobja az ingereket ezerrel. Furcsa hogy mennyire szeretik az emberek a képmutatást :) párom is sokszor mutatja az instát, annyi különbséggel hogy nem irigykedik xy-ra hanem inspirációkat gyűjt. Mely nyaralason mit érdemes megnézni, szép helyek kis zug kajáldák stb.

Ne ostorozd magad :)

2017. júl. 18. 17:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon intelligensek lehettek, ha instagramm függők.
2017. júl. 18. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne rágd magad ezen:) majd találsz valakit aki ugyanígy lesz vele :))
2017. júl. 18. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!