Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok ez mire utal?
Hát igazából múlthétvégén azért nem volt velem, mert egy olyan embernek segített, akit a szememben mindig rossznak állít be, és akit állítólag gyűlöl..Nem akarok hisztisnek tűnni, mert tényleg menjen bárhova, ez alap csak úgy érzem kifogásokat keres..
Nem lehet hogy van vele valami amiről nem tudsz? És most nem ,nem a legrosszabbra gondolok vagy megcsalásra hanem arra hogy pl nagyon stresszes a munkája vagy valami zűr van a családjában ,barátaival ,egyéb más számára fontos emberekkel,stb.
Tehát szimplán van valami problémája amuvel nem akar téged fárasztani vagy ő gondolja azt hogy fáraszt vele.
Gyerekként csináltam olyat, hogy amikor már kevésbé voltak érzéseim a barátnőm felé, de még nem fogalmazódott meg bennem 100%-osan, hogy szakítani akarok, akkor keveset foglalkoztam vele, de ha rákérdezett, azt mondtam, minden rendben, szeretem, stb.
Remélem, nálatok más az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!