Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű férfiaknak miért van olyan kis semmilyen felesége?
Van egy férfi, aki csapja nekem a szelet ezerrel. Nemrég láttam a feleségét, aki olyan kis szürke, semmilyen nő.
Semmi stílus, se smink, se frizura.
Jöhetnek az oltások, hogy biztos ezerszer több emberileg mint én, és mennyire felszínes pitsa vagyok!
Csak hiába értékesebb mint én, sütheti az értékeit, ha a férje folyamatosan más puncik után rohangál és agyba-főbe csalja.
Az ágyban biztos nem remekel a nő, különben nem engem akarna befűzni a férje, meg még ki tudja hány lányt velem párhuzamban.
A jóképű, sármos férfiak miért ilyen szürke, unalmas nőket választanak, ha aztán megcsalják őket?
"Fáj, hogy neked is van pasid, és piszkálna a lelkiismeret, ha a jóképű-sármos nagy titokban alaposan megvinnyogtatna? Vagy az a bajod, hogy a szürke kisegeret tartja asszonynak, téged meg spermatartálynak mindössze? Vagy nem értem."
Az előbbi, épp ezért nem lépek semmit.
Nyugodtan merem állítani, nem fáj, hogy ő neki az első, csak nem értem.
Még ha lenne is köztünk valami, tudom, hogy egyszeri alkalom lenne.
"Még ha lenne is köztünk valami, tudom, hogy egyszeri alkalom lenne."
Mondod ezt úgy hogy barátod van, a pasi meg nős? Az kemény.
Feltételes módot használtam, nem kijelentőt.
De itt már magáért a fantáziálgatásért is megkövezik az embert!
Ha nem fájna erre a pasira a fogad, akkor feltételes módban sem mondanád hogy ha lenne köztetek valaki.
Innestől nehezen magyaráznád ki, hogy nem kelleted magadat neki.
Mondtam én, hogy nem hiába csak úgy magától csapja a szelet neked. Adod te alá a lovat... :S
Ebben a sztoriban inkább a hapsi az aki "semmilyen". Legalábbis erkölcsileg.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!