Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jóképű férfiaknak miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképű férfiaknak miért van olyan kis semmilyen felesége?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki csapja nekem a szelet ezerrel. Nemrég láttam a feleségét, aki olyan kis szürke, semmilyen nő.

Semmi stílus, se smink, se frizura.

Jöhetnek az oltások, hogy biztos ezerszer több emberileg mint én, és mennyire felszínes pitsa vagyok!

Csak hiába értékesebb mint én, sütheti az értékeit, ha a férje folyamatosan más puncik után rohangál és agyba-főbe csalja.

Az ágyban biztos nem remekel a nő, különben nem engem akarna befűzni a férje, meg még ki tudja hány lányt velem párhuzamban.

A jóképű, sármos férfiak miért ilyen szürke, unalmas nőket választanak, ha aztán megcsalják őket?

2017. júl. 15. 13:33
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Mi fáj, gyere mesélj.

Képes vagy a szabaidődet erre fordítani, hogy egy vadidegen nőt elemzel-fröcsögsz rá, miért?Ez a rejtély nyitja.

2017. júl. 15. 15:03
 22/43 A kérdező kommentje:

Ez nem fröcsögés, ez szimpla kíváncsiság.

Vagy másról nem szabad kérdezni?

2017. júl. 15. 15:05
 23/43 anonim ***** válasza:
64%

Sok észlény a nyomi, kicsavart értékrendjével... semmit nem tudtok, de már megy a sárdobálás. A kérdező leírta, hogy rámozdult egy pasas, aki foglalt. Arról semmit, hogy ő bármit is akarna kezdeni vele, de már mocskolódtok. Ez mire jó? Mi lenne, ha megpróbálnátok ésszel élni? Már azért is ő a hibás, mert megtetszett valakinek, akinek nem kéne? Nem mértek ti egy icipicit kettős mércével?

Láttam itt már hasonló szitut férfi kérdezővel. Volt, aki egyenesen azt mondta, feküdjön csak le az asszonykával, aki kb. olyan oltásokat kapott, mint most a kérdező. Volt, akitől kapott egy kis ejnyebejnyét, de ilyen savazást nemigen. Fura népség vagytok.

2017. júl. 15. 15:09
 24/43 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező biztos lehetsz benne, ha szép, szexi felesége lenne, akkor is csalná folyamatosan.A hűtlenség a jellemét tükrözi.Vannak Férfiak bőven, akik képtelenek egy punc..ival beérni, ez a pasi is ilyen.
2017. júl. 15. 15:22
 25/43 anonim ***** válasza:
86%

Hát itt nem a feleség "olyan kis semmilyen", hanem a férj olyan kis gerinctelen féreg meg te vagy olyan kis "véleményt alkotok, amiről semmit sem tudok" pletykafészek. Miért a nő hibája, ha férje egy érzelmi nulla?

Csupa bizonytalan feltételezést állítasz: "Az ágyban biztos nem remekel a nő..."Szerintem már nem érdekli, hogy tetszik-e a férjének vagy sem, ezért kacsintgat félre a pasi." "Ha érdekelné, akkor elkövetne mindent, hogy tetsszen neki, nem?"

Majd ha a te pasid d%g félre, annak is te leszel az oka. Egy eukarióta hozzád képest zseni.

Egyébkén #6-s megfogalmazta a lényeget.

2017. júl. 15. 15:23
 26/43 anonim ***** válasza:
28%

"Fura népség vagytok."

semmi extra, csak a legalja.

frusztrált megsavanyodott emberek kivetülései, amit itt válaszként olvasni lehet nap mint nap.

sajnálatos tény, de ez van.

akinek meg nem inge az hagyja ott a faszba.

2017. júl. 15. 15:44
 27/43 anonim ***** válasza:
16%

"Fura népség vagytok."

semmi extra, csak a legalja.

frusztrált megsavanyodott emberek kivetülései, amit itt válaszként olvasni lehet nap mint nap.

sajnálatos tény, de ez van.

akinek meg nem inge az hagyja ott a fäszba.

2017. júl. 15. 15:44
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Talán a jóképű, sármos férfi nem kellett senki másnak hosszabb távon, és ez a "szürke kisegér" viseli el a masszív patkánykodást? Ki tudja. Attól, hogy valaki jóképű, nagy a farka, vagy nőként egy bombanő, még nem lesz főnyeremény. Pontosan ezért.

Azt meg nem igazán értem, hogy miért haragszol a nőre, mert a leírásodból tök ez jön le. Ebben a sztoriban a nőt maximum sajnálni lehet. Fáj, hogy neked is van pasid, és piszkálna a lelkiismeret, ha a jóképű-sármos nagy titokban alaposan megvinnyogtatna? Vagy az a bajod, hogy a szürke kisegeret tartja asszonynak, téged meg spermatartálynak mindössze? Vagy nem értem.

2017. júl. 15. 15:59
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Szia kicsit be szállok a ringbe én is :)

Tulajdon képpen én nekem legfőképpen az a furcsa maga a kérdésedben, hogy az illető (nevezzük csak így férfi helyett) partjáról, feleségéről úgy kérdezel hogy abban nagyon sok a negatív lenéző megfogalmazás (szürke, semmilyen, külső jellemzők melyeket mind negatívan írtál szint úgy.) egy olyan emberről beszélsz tehát akit nem ismersz, ez hagyján de így láthatatlanul és ismeretlenül sem tiszteled semennyire. Szerintem ez itt a legnagyobb gond. Nem, tudhatod hogy éppen mi van vele (beteg, gyászol, a férje dolgairól tud és megviseli, sakkban van tartva, terrorizálva stb. ) szóval így ezek alapján nem ferr a kérdésed vele szemben.

2017. júl. 15. 16:02
 30/43 anonim ***** válasza:
94%
Partjáról = párjáról.
2017. júl. 15. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!