Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jóképű férfiaknak miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképű férfiaknak miért van olyan kis semmilyen felesége?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki csapja nekem a szelet ezerrel. Nemrég láttam a feleségét, aki olyan kis szürke, semmilyen nő.

Semmi stílus, se smink, se frizura.

Jöhetnek az oltások, hogy biztos ezerszer több emberileg mint én, és mennyire felszínes pitsa vagyok!

Csak hiába értékesebb mint én, sütheti az értékeit, ha a férje folyamatosan más puncik után rohangál és agyba-főbe csalja.

Az ágyban biztos nem remekel a nő, különben nem engem akarna befűzni a férje, meg még ki tudja hány lányt velem párhuzamban.

A jóképű, sármos férfiak miért ilyen szürke, unalmas nőket választanak, ha aztán megcsalják őket?

2017. júl. 15. 13:33
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
64%
Tudod csak annak csapják a szelet akin látják hogy fogadja mert vihog teszi magát össze vissza. Ha le sem kakáltad véna a fejet gyorsan megunná és szóra se méltatna. Ribizli vagy, kelleted magad foglalt pasiknak és ennyi. Nincs ezen mit szépíteni.
2017. júl. 15. 14:11
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Szürke, unalmas nők, hihi...
2017. júl. 15. 14:13
 13/43 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom az a nő is jól nézett ki vmikor, csak a házasság alatt leamortizálódott. Egy ilyen getzi mellett nem is csoda.
2017. júl. 15. 14:33
 14/43 Noblesse Oblige ***** válasza:
98%

"Az ágyban biztos nem remekel a nő, különben nem engem akarna befűzni a férje, meg még ki tudja hány lányt velem párhuzamban"

Én erre a mondatodra szeretnék reagálni egy személyes példával.

Az egyik barátnőm egy nagyon tip-top nő. Szinte csorgott a nyáluk a férfiaknak utána. Szerintem ő kimaxolta a tökéletességet. 2 gyerek mellett is feszes maradt a teste, csinos öltözött. Házias volt, a lakás mindig rendben, étel az asztalon és a karrierben is jobban ált a férjénél.

A férje viszont egy kopaszodó, pocakos, nem is különösebben vonzó férfi. (nem igazán ismerem úgyhogy belső értékeire nincs jó rálátásom). De tény hogy a barátnőm a férjét, családját körbe ugrálta és mindig szerencsésnek érezte magát hogy jószívű a férje. És 2 gyönyörű gyerek anyja. Aztán jött a feketeleves. A férje csalta egy olyan nővel aki a barátnőm lábnyomába sem érhet. Egy putriban élt. Nem adott magára. Szép sem volt. És a barátnőm is kereste az okokat elsősorban magában. Még a szex is felmerült, hogy lehet valamit nem kapot meg? (mert amúgy partner volt sokmindenben).

De a tanulsága a történetnek mégiscsak az, hogy hiába volt a tökéletes nő egy tökéletlen férfi mellett semmire nem ment vele. Van hogy az embernek unalmas a jó, a béke és valami mást keret.

Szóval ilyen könyen ítélkezni egy másik nő fellett nem érdemes. A problémájuk közös. Te abba nem látsz bele. És ha tökéletes lenne minden az ágyba az sem garacia a jó kapcsolatra.

2017. júl. 15. 14:34
 15/43 A kérdező kommentje:

Nem amortizálódott le, mivel nem kövér, csak egy picivel kéne jobban odafigyelnie magára, mert amúgy magas, vékony, jó alakja van.

Szerintem már nem érdekli, hogy tetszik-e a férjének vagy sem, ezért kacsintgat félre a pasi.

2017. júl. 15. 14:36
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted.
2017. júl. 15. 14:40
 17/43 A kérdező kommentje:
Ha érdekelné, akkor elkövetne mindent, hogy tetsszen neki, nem?
2017. júl. 15. 14:42
 18/43 anonim ***** válasza:
85%

De honnan tudod hogy nem tetszik neki?

Naiv vagy..

Sok férfinak csak a szája jár és flörtöl, az ilyen d.ugni való kategóriákkal mint te, akik másra nem kellenének neki. Ismerd ezt fel, légy nő és hajtsd el a pi.csába.

2017. júl. 15. 14:48
 19/43 anonim ***** válasza:
66%
Mégis ahhoz a nőhöz mennek haza, annak csinálnak gyereket, egzisztenciát... a többit meg max. dugják, mint a lopott holmit.
2017. júl. 15. 14:51
 20/43 A kérdező kommentje:
Biztos ki vannak segítve az egzisztenciával, ha nem nézik őket nőnek, csak háziasszonynak, hozzájuk sem nyúlnak, csak szökő évente egyszer, a maradék napon meg másik 6000 lányhoz.
2017. júl. 15. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!