Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátom több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátom több év alatt nem főzött nekem aoha egy vacsorát sem, hiába kértem?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk mindketten és még a szüleinknél élünk. Én sosem voltam konyhatündér, de a kedvéért megtanultam főzni és szeretettel csinálom.

Viszon nekem is nagyon jól esne, ha nem annyiban merülne ki a részéről a kedvesség, hogy bemegy a boltba és vesz egy virágot, vagy csokit, hanem ő is főzbe nekem és energiát fektetne bele. Mondtam is neki többször, de két év alatt egyszer csinált nekem egyetlen tojásrántottát...

Most is főzök neki és örömmel vásároltam be, de főzés közben sokszor egyre kedvetlenebb leszek mostanában, meg csalódott, hogy minek töröm magam, ha ő egyszer sem volt képes rá, pedig tudja, nekemennyit jelentene.

Ráadásul az ismerkedés alatt még úgy mondta, hogy neki természetes, hogy ha együtt fogunk élni, ő is ugyanúgy kiveszi a részét a házimunkából, főzni fog stb, mert egyenlőek vagyunk és én is ugyanúgy dolgozom, mint ő.

Viszont azok alapján, hogy egyszer sem volt képes meglepni semmivel, egyre inkább azt hiszem, hogy nem igaz, amit mondott :( Nemhigy természetesnek veszi, higy ő is főz, hanem egyszer sem volt képes ezzel örömet okozni nekem.

Nagyon csalódott vagyok. Rosszul látnám a dolgokat? Mit tehetnék?

2017. júl. 13. 16:18
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

"Ezaz, nehogy már cselédek legyetek egy férfinak is.... "

Mert szerinted az a helyes, hogy ha valaki cseléd egy férfi kedvéért?

Undorító, ahogy leírkálod, hogy milyen felháborító lenne elvárni, hogy egy férfi elvégezze azokat a dolgokat, amiket egy nőtől meg simán elvársz.

2017. júl. 13. 20:55
 42/46 anonim ***** válasza:
40-es. Azt akartam sugallni ezzel a kérdezőnek hogy nem azért fogom szeretni a párom mert ő főz nekem vmit. Ő sem azért szeret mert kimosom az alsógatyáját. Jaaa és nem, nem mosunk külön ( mi értelme van annak??? ). Mert sokak szerint azt is külön kell.
2017. júl. 13. 21:09
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

A nonek tokot kell kell noveszteni a ferfi helyett, hogy azt utana vinnyogva serelmezhessek.

Van itt egy no, aki azt irja, hogy csekkek feladasahoz vagy a netszolgaltatonal valo ugyintezeshez is kell neki egy ferfimanko. A szerzodesek a neven vannak, nem? Mi fenet tudna ebben segiteni egy inkompetens ferfi? Mi ebben olyan egetrengeto dolog, hogy lejart a keteves szerzodesem, lemegyek es tiz perc alatt meghosszabbitom? Mi feneert kene nekem ehhez a baratom, elettarsam vagy a ferjem? Foleg ha az en nevemen fut minden szolgaltatoi szerzodes az en lakasomban?

Ovodaban vagyunk,ahol apucit hivjuk, vagy a valo eletben?

Akinek lakasa van, az tudja, hogy szamlak erkeznek, azt is tudja, hogy mennyit fogyaszt, reszt vesz lakogyuleseken, szavaz vagy nem szavaz, eljar minden nap dolgozni, hazahordja a napi kis morzsat stb.

Akinek gondot jelent havonta egyszer ketszer postara jarni es a sarga csekk melle kikeszitenie a penztarcajabol a penzt, elrakni a visszaadott szelvenyt arra en tenyleg azt mondom, hogy Isten nagy allatkertjeben o is boven elfer.

El nem tudom kepzelni, hogy mi fenet gondolnek en magamrol, ha a kanapemat at kellene huzni, ahhoz egy (masok altal nagyon ajanlott) karpitost felhivni, megbeszelni vele az anyagiakat, eljon, elviszi a butort, ket het mulva meg hozza. Mi a fenenek kene nekem ehhez egy kuki mellem?

Ti nem veszitek eszre, hogy a legtobb helyen, legyen az nagyposta, kormanyhivatal, bankfiok, mar gyereksarkokat alakitanak ki?

Ja, biztos azert mert megfigyeltek, hogy a hivatalos es adminisztrativ ugyeket a ferfiak intezik...

2017. júl. 13. 21:24
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam ügyfélszolgálaton, az ügyfelek 80%a nő volt. pâr hete meg voltam egy kellemetlen vizsgálaton. Kb 15en vartunk, abból 9 v 10 férfi a feleségével jött és látványosan szenvedet. A pár nő meg simán egyedül mind, es nem volt semmi extra. Elég röhejes volt.

Kérdező, én csak azt nem értem, miért főzöl, ha nem szeretsz. Én se szeretek, nem is főzök, csak ha nagy ritkán kedvem van. Férjem is utál, ugyhogy vagy eszünk hideget vagy rendelünk. Van olyan házimunka, amit muszáj megcsinálni akkor is, ha utálja az ember, de a főzés mondjuk pont nem ilyen.

2017. júl. 13. 21:49
 45/46 anonim ***** válasza:
31%

" Azt akartam sugallni ezzel a kérdezőnek hogy nem azért fogom szeretni a párom mert ő főz nekem vmit. Ő sem azért szeret mert kimosom az alsógatyáját. Jaaa és nem, nem mosunk külön ( mi értelme van annak??? ). Mert sokak szerint azt is külön kell."

Barmilyen hihetetlen is szamodra, de a kerdes nem arrol szolt, hogy szopod le es hogyan nyal ki teged a parod. Azt fozol neki, o meg azt vesz neked cserebe, amit akartok, a kerdezo szempontjabol ez lofaszt sem er.

Te mindig mindehd kerdes ala odfrocsogod, hogy bezzeg te meg a faszid milyen szuperul vagytok, aldas legyen rajtatok, de valojaban szerintem a kerdezo is szarik ra nagy ivben.

Ki a fenet erdekel az rajtad kivul, hogy milyen hevvel mosod estenkent a parod a szaros gatyajat? A kerdezo hianyerzetrol beszelt, amit igenis komlyan kell venni, foleg ha jelzi ezt a partnere fele. komolyan kell venni notol es ferfitol. Az hogy te ragyogva mosod a parod gatyait az meg az o hianyerzetet nem oldja fel.

Erted, mokuska????

Most pedig menj es szopd tisztara a parod cumijat, mert megerdemli, hiszen annyrira kedves hozzad!

Hanyinger!

2017. júl. 14. 00:59
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

# 45

Szerintem te összekevered azt a válaszolót velem, én szoktam sok kérdés alatt a barátomat dicsérni. De most nem én voltam, a % miatt gondoltad szerintem.

Nem hinném, hogy hányinger lenne, ha valaki normális párkapcsolatban él. Inkább örülni kellene egymásnak, ha sikerült normális férfit kifogni, hiszen láthatjuk, mekkora szemétdombon kell keresgélni, ez az oldal is jól reprezentálja. Most is, a kérdezőnek nem tesz meg a barátja egy figyelmességet, ami neki jól esne, erre már ott tartanak egyesek, hogy mi a nők "dolga", mit képzelnek, hogy elvárják a "női" munkákat a férfiaktól, sőt, szégyelljük magunkat azért is, mert teljes értékű APÁT szeretnénk a leendő gyerekünknek.

2017. júl. 14. 02:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!