Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátom több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátom több év alatt nem főzött nekem aoha egy vacsorát sem, hiába kértem?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk mindketten és még a szüleinknél élünk. Én sosem voltam konyhatündér, de a kedvéért megtanultam főzni és szeretettel csinálom.

Viszon nekem is nagyon jól esne, ha nem annyiban merülne ki a részéről a kedvesség, hogy bemegy a boltba és vesz egy virágot, vagy csokit, hanem ő is főzbe nekem és energiát fektetne bele. Mondtam is neki többször, de két év alatt egyszer csinált nekem egyetlen tojásrántottát...

Most is főzök neki és örömmel vásároltam be, de főzés közben sokszor egyre kedvetlenebb leszek mostanában, meg csalódott, hogy minek töröm magam, ha ő egyszer sem volt képes rá, pedig tudja, nekemennyit jelentene.

Ráadásul az ismerkedés alatt még úgy mondta, hogy neki természetes, hogy ha együtt fogunk élni, ő is ugyanúgy kiveszi a részét a házimunkából, főzni fog stb, mert egyenlőek vagyunk és én is ugyanúgy dolgozom, mint ő.

Viszont azok alapján, hogy egyszer sem volt képes meglepni semmivel, egyre inkább azt hiszem, hogy nem igaz, amit mondott :( Nemhigy természetesnek veszi, higy ő is főz, hanem egyszer sem volt képes ezzel örömet okozni nekem.

Nagyon csalódott vagyok. Rosszul látnám a dolgokat? Mit tehetnék?

2017. júl. 13. 16:18
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
64%

Én nem értek egyet a hozzászólókkal. Milyen érdekes, hogy mindig csak akkor jönnek az önös érdekekkel és az elfogadással, ha arról van szó, hogy a férfi nem akar valamit megcsinálni. Ha arról lett volna szó, hogy szegény férfike nem kap egy rántottát sem élete párjától, már megkaptad volna hogy a nő dolga a főzés és milyen selejt vagy hogy nem vagy képes a kedvére tenni.

Igenis NEM túlzó elvárás az, hogy ha neked pont ez a dolog ennyire fontos, akkor szánja már rá azt a 10 percet amíg összedob egy rántottát vagy egy akármit. Ha nem is tud főzni, akkora retardált nem lehet hogy egy ilyen primitív kaját elrontson. Egyszerűen csak leszarja a kérésed, nem hajlandó minimálisan sem megerőltetni magát a kedvedért, viszont arra van gusztusa, hogy azt megzabálja amit te ugyanúgy nem kedvtelésből főzöl neki. Ne kelljen már szentté avatni a férfit, ha hoz egy csokit meg egy virágot, miközben abszolút teljesíthető kérésekre nem hajlandó a párja kedvéért.

2017. júl. 13. 17:35
 22/46 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudja hogyan kell szeretni.

Lehet, kapcsolatotok hossza miatt enyhült le nagyon.

Gyakoroljon tudatos szeretést s majd felerősödik. Onnan meg majd mindenben lesi, hogyan legyen jóó.

2017. júl. 13. 17:46
 23/46 anonim ***** válasza:
1%
majd akkor várj el ilyeneket, ha te meg felcipesz egy szekrényt a 4.re és mész adott esetben kukásnak vagy bányásznak :D hihetetlen ez a feminizmus
2017. júl. 13. 17:47
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy nagyon örülsz az egyéb figyelmességeinek, de neked ennek a gesztusértéke hiányzik így legyen szíves a virág helyett egy rántottát, hidegtálat, szenyát akármit csinálni neked.
2017. júl. 13. 17:48
 25/46 anonim ***** válasza:
97%

"Lehet elavult, de akkor is inkább nőkre jellemző a főzés, mint ahogy ritkán látok lányokat szerszámos ládával, miután szétkaptak egy lefolyót és fintor nélkül kiszedték az algás, rohadó, büdös dzsuvát, ami eltömítette. Aztán levezetésképp még kicserélték az olajat a kocsiban és felfúrtak egy polcot a falra."

A férfiak legnagyobb részének gőze nincs róla, hogy kapjon szét egy lefolyót vagy ha szétkapta, hogy rakja össze. Erre vannak a szakemberek, ezért hívják ki őket, és ezzel le is tudták a "férfimunkát" úgy, hogy valaki más elvégezte helyettük.

Bezzeg ha a nő hív egy házvezetőnőt és ő elvégezteti a főzést valaki mással, akkor ő lustának és semmirekellőnek van titulálva!

Az amúgy meg nem tűnt még fel neked, hogy a "férfi munkák" tipikusan olyanok, amiket vagy valaki más végez el helyetted vagy nagyon ritkán kell csinálni - pl. polcot fúrni a falra mondjuk öt évente, ha kell...

Bezzeg a "női munkák" olyanok, amiket minden nap vagy heti rendszerességgel kell csinálni, főzés, mosás, takarítás, stb.

Magyarázd már el, hogy hol itt az igazság?

Te felfúrsz egy polcot negyedóra alatt, aztán cserébe a nőd a következő öt évre főzzön rád minden nap hálából, mert te ennyivel le is tudtad a saját részed a házimunkából, mi?

2017. júl. 13. 18:05
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Itt a gykn, ha nő vagy, és nem főz a párod, akkor megkapod a pasiktól, hogy van, hogy az emberek nem szeretnek csinálni egy bizonyos házimunkát, és ezt meg kell tanulni elfogadni, hiszen egy kapcsolat a kompromisszumokról szól, de ha a nő nem szeret főzni, akkor jön a kioktatás, hogy neked hogy esne, hogyha ilyen mértékben szarnának a fejedre, és hiába nem szeretsz csinálni valamit, néha erőt kell venned magadon és kompromisszumokat kötni a másikért.

K.....rvára átlátszóak vagytok :)))

Amúgy kérdező ez tényleg nem hangzik túl jól; ha már most ennyit nem tud megcsinálni neked évek óta, akkor tényleg nehéz elképzelni, hogy majd teljesen átváltozik házitündérré, ha összeköltöztök. Csak azt tudom mondani, hogy ülj le vele beszélni, mert csak így fogja tudni, hogy bajod van.

2017. júl. 13. 18:06
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

Az a kérdés a kérdező miért évek után bukott ki ezen? Nem gondolom hogy ez lenne a kiborulásának a fő oka.

Egy ilyen piti semmiségen nem akadnék fent ennyire. De ha sok a sz.ar a zsákban, akkor bármit felhozok, csak bújjon már ki a szög a zsákból!

Nos kedves kérdező, valójában mi is a problémád a pasiddal? Mert itt nem csak a főzéssel van a gond.

2017. júl. 13. 18:17
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Amúgy igazad van teljesen meg tudlak érteni! Nem kell tudni főzni nem kell neked egy villanykörtét beszerelni de próbálkozni hogy a szerelmed kedvében járj igenis kell!Honnan tudod akkor hogy szeret hogy megbecsül ha te mindig teszel érte az ő boldogságáért ő meg meg sem próbálja!Mit meg nem adtam volna azért hogy egy pasi reggel rántottát készítsen és az ágyba hozza!és nem érdekel az íze max röhögünk egyet hogy milyen rossz. A gesztus a lényeg! Ha te ezt többször említetted látja hogy neked rosszul esik és ő mégsem lép semmit akkor főzzön rá az anyja! Én otthagynám. Sok férfi aki szereti a párját kimondottan élvezi ha meglepheti a nőt egy vacsorával. Én is ilyen pasit akarok aki átérzi kicsit milyen is nőnek lenni mert a férfiaknak kitelik a 8óra meló és lógatják a t*küket addig meg az asszony rohad munka után a konyhában a 40fokban. Szerintem üljetek le beszéljétek meg hogy neked ez nem pálya neked ez kell és kész. Ha nem hajlandó változni akkor meg legyen vége.
2017. júl. 13. 18:21
 29/46 anonim ***** válasza:
Ha nem foz az olyan mintha megcsalna.
2017. júl. 13. 18:21
 30/46 anonim ***** válasza:
97%

"majd akkor várj el ilyeneket, ha te meg felcipesz egy szekrényt a 4.re és mész adott esetben kukásnak vagy bányásznak :D hihetetlen ez a feminizmus"

Majd akkor varj el napi meleg etelt, tiszta otthont es ruhat a nodtol, ha te kukaskent vagy banyaszkent dolgozol. Hihetetlen ez az antifeminizmus!

2017. júl. 13. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!