Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátom több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátom több év alatt nem főzött nekem aoha egy vacsorát sem, hiába kértem?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk mindketten és még a szüleinknél élünk. Én sosem voltam konyhatündér, de a kedvéért megtanultam főzni és szeretettel csinálom.

Viszon nekem is nagyon jól esne, ha nem annyiban merülne ki a részéről a kedvesség, hogy bemegy a boltba és vesz egy virágot, vagy csokit, hanem ő is főzbe nekem és energiát fektetne bele. Mondtam is neki többször, de két év alatt egyszer csinált nekem egyetlen tojásrántottát...

Most is főzök neki és örömmel vásároltam be, de főzés közben sokszor egyre kedvetlenebb leszek mostanában, meg csalódott, hogy minek töröm magam, ha ő egyszer sem volt képes rá, pedig tudja, nekemennyit jelentene.

Ráadásul az ismerkedés alatt még úgy mondta, hogy neki természetes, hogy ha együtt fogunk élni, ő is ugyanúgy kiveszi a részét a házimunkából, főzni fog stb, mert egyenlőek vagyunk és én is ugyanúgy dolgozom, mint ő.

Viszont azok alapján, hogy egyszer sem volt képes meglepni semmivel, egyre inkább azt hiszem, hogy nem igaz, amit mondott :( Nemhigy természetesnek veszi, higy ő is főz, hanem egyszer sem volt képes ezzel örömet okozni nekem.

Nagyon csalódott vagyok. Rosszul látnám a dolgokat? Mit tehetnék?

2017. júl. 13. 16:18
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
15%

Érdekes, hogy vannak olyan nők, akik imádnak főzni, egyik szomszédnéni nagyon régóta egyedül él(kb 20 éve), és már megszokásból is olyan főtt ételeket csinál magának, hogy csak nézünk, amikor néha áthív.

Imád enni, mondjuk nem látszik ez rajta.

És szerencsére nem csak egy ilyen nőt, nénit ismerek.

És igen, vannak azok, akik mindent a férfi nyakába akarnak varrni, és folyton azon megy a huzavona, hogy én ezt csinálom, akkor te meg csináld azt. Nehogy már te ne csinálj semmit....

Nem igazán tudom, ez milyen kapcsolat lehet, de gyökereiben kb halálra van ítélve.

És mi van, lesz akkor, amikor gyereked lesz???

Majd a férjed fog főzni a gyerekre, ő fogja szoptatni, pelenkázni, orvoshoz szaladgálni vele, stb...???

Komolyan, az ilyen "nők" mi a francnak akarnak egyáltalán párkapcsolatban élni?

A kapcsolat elejéig lehazudják a csillagot is az égről, aztán kiderül, kb semmihez sincs kedvük, csak egész nap dögleni, plázázni, barátnőzni, tv-t nézni.

Én aki nőket ismertem eddig, szerettek otthon főzöcskézni, süteményeket, mindenfélét, és boldogok voltak, ha valaki megdicsérte ezért őket.

És igen, én is szoktam férfi létemre főzni, kímélem a páromat is, sosem várom el tőle a főzést, magam után mindig elmosogatok, rendet rakok, stb.

De ne csak azért főzz a párodra, mert cserébe elvársz valamit.

Akkor rendeljetek főtt ételt egy közeli kifőzdéből, és meg van oldva.

2017. júl. 13. 19:20
 32/46 anonim ***** válasza:
79%

"Majd a férjed fog főzni a gyerekre, ő fogja szoptatni, pelenkázni, orvoshoz szaladgálni vele, stb...???"

Aki soha a büdös életben nem pelenkázza, eteti, hordja a gyerekét óvodába/iskolába az ne is merje magát a másikkal egyenértékű szülőnek nevezni. Azok az apák, akiket ismerek, nem gondolják degradálónak, és alantasnak, hogy gondját viseljék a saját utóduknak...

Ilyen életszemlélettel remélem nem háborogsz azon sem, hogy általában a nők kapják a gyereket váláskor.

És kérdezőnek nem az a baja, hogy rühell főzni, és azonnali viszonzást vár ezért a baromi nagy erőfeszítésért, hanem az, hogy jól esne neki néha-néha, ha visszakapná ezt a fajta gondoskodást, de ja, ez úgy tűnik, hogy ezért egy önző, sekélyes ember..

2017. júl. 13. 19:28
 33/46 anonim ***** válasza:
12%

"Aki soha a büdös életben nem pelenkázza, eteti, hordja a gyerekét óvodába/iskolába az ne is merje magát a másikkal egyenértékű szülőnek nevezni. Azok az apák, akiket ismerek, nem gondolják degradálónak, és alantasnak, hogy gondját viseljék a saját utóduknak... "

Gondolom a mai párkapcsolati sémád szerint akkor a férfi hagyja ott hanyatt homlok a munkahelyét, és csinálja 100%-ban azt, amit a nőknek kellene, amíg a gyerekkel otthon van, nem?

Vagy kb hogy gondolod ezt?

Ezaz, nehogy már cselédek legyetek egy férfinak is....

Azért remélem leközlöd ezen elméletedet a jövendőbelidnek, bár gondolom már csak akkor fogod, amikor a csóri pároddal elég rendesen összecuccoltál...hogy valójában egy halál lusta, semmirekellő nővel hozta össze a sors.

2017. júl. 13. 19:44
 34/46 anonim ***** válasza:
Rosszul választottál. Olyan embert kell választani, akivel nem csak, hogy önmagunk, de boldogok is lehetünk. Ha neked ez az apró dolog nagyban hozzájárul a komfortérzetedhez és boldogságodhoz, akkor ez sajnos nem fog menni, mert a palid csak ígérgetett, hogy biztosan megfogjon téged. Máskor jobban meg kell ismerni a másikat, nem vaktában összeköltözni meg tervezgetni. Most már tudod, legközelebb mire figyelj oda. Szerintem ennek a kapcsolatnak befellegzett.
2017. júl. 13. 19:48
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Utolso, nem ertetted meg a kerdest. A kerdezo szivesen foz a parjara, miatta meg fozni is megtanult. A gesztust hianyolja.

Meselek neked valamit, talan akkor majd megerted, hogy miert erzi ugy a kerdezo, hogy nem ertekelik az kedvesseget.

En hazias vagyok, semmi gondom a fozessel, a takaritassal. Volt egy elettarsam, aki szerette a hasat, reggelit, ebedet, vacsorat mindig a fogara valot foztem. Szerettem kiszolgalni, orom volt ez nekem, hogy adhatok neki valamit magambol. O hajnalban kelt, en egy oraval kesobb, addig o lefozte a kavet, megitta az adagjat es elbirizgalt a neten az ebredesemig. Minden reggel, amikor felkeltem es kimentem a furdoszobaba, addig o kiontotte az en kaveadagomat egy poharba es rakott bele cukrot. Ennyi volt, amit o nekem adott a konyhabol es a haztartasbol, de mondom, nem is vartam tobbet tole. Orommel indult a napom, hogy a kavemat az o "kezebol" kaptam.

Aztan nem tudom, hogy mi torten, mert az egyik ragyogonak indult reggelen, amikor mentem ki a furdoszobaba, odaszolt nekem durvan, hogy o ugy utalja, hogy reggel o tolti ki nekem a kavemat.

Ez ugy esett nekem, mintha gyomorszajon vagott volna. Mentem tovabb a furdobe es csendesen odaszoltam neki, hogy ha ezt utalja, akkor ne csinalja. Nekem tovabbra is termeszetes volt, hogy figyeljek ra es azt adjam neki, ami neki jo, o meg nem toltott nekem kavet. De bennem eltort valami...

Most pedig rad bizom, hogy megfejtsd, hogy mi az, ami eltort bennem.

Azota rajottem, hogy ha a no odaado, torodo, gondoskodo, azt a ferfiak nem becsulik. Labtorlonek tekintik egy ido utan, termeszetesnek veszik es kihasznaljak.

2017. júl. 13. 19:55
 36/46 anonim ***** válasza:
0%
A barátod helyébe páros lábbal rúgnálak p.csán. Komolyan az ilyen tinip.csás rinyálógépek a nagy jövő generációja? Nézz magadba kérdezö amíg nem késő és tedd össze a két kezed hogy egy ilyen hiszti krisztit még nem képelt fel az ura.
2017. júl. 13. 19:59
 37/46 anonim ***** válasza:

#35-ös, 71%-os. Értem, amit írsz. Ez szörnyű lehetett neked. Érthetetlen, de ne ítélkezz minden férfi felett. Én 1,5 év járás után is ugyanúgy segítettem a barátnőmnek mindenben, amiben tudtam, mint az elején. Ez a legutóbbi kapcsolat, előtte is volt pár, ott sem jártam el másképp.

Sőt, szívesen főztem, takarítottam, mosogattam, akármi. Nyilván azért mondta ezt, mert már megszűntek a fizikai vágyai irántad. Ha lelki kapcsolat is kialakult volna részéről, akkor nem teszi ezt meg, mivel az tisztelettel párosul. Ezért is írtam már más kérdésnél is, hogy rengeteg ember nem tudatosan ismerkedik, választ társat, épp csak inkább a magánya elkerülése érdekében. Előbb-utóbb pedig elő fognak jönni azok a gócpontok, amik már az elején is ott voltak, csak gondosan eltakargatta a másik előled, mert a szerelem elején mindig a legjobbat akarja megmutatni az ember magából. Olyan ez, mint a páváknál a násztánc. Szépen mutogatja a színes, ékes tollait a hím, hogy behálózza a nőstényt, aztán ha megtörtént, továbbáll. Most átvitten fordítsd át ezt: továbbáll = elhidegül, távolságot teremt, ellök érzelmileg.

2017. júl. 13. 20:07
 38/46 anonim ***** válasza:
76%

"A barátod helyébe páros lábbal rúgnálak p.csán."

Nem! Anyadnak kene teged p.csan rugnia, apadnak meg agyonvernie egy szivlapattal es elasnia a kert vegeben!

Barom!

2017. júl. 13. 20:09
 39/46 anonim ***** válasza:
0%

35-ös én is szeretből, gondoskodásból mindent megadok neki, ő tisztel, megbecsül, imád engem és mindent megad. Érzelmektől kezdve tárgyakon át mindent. Nem azért mert "kiszolgálom"hanem mert szeret engem! Iszonyat rossz természetem van ennek ellenére is velem van.

Szóval ne írja a kérdező hogy a pasija nem szereti csak mert nem lepi meg egy "rántottával".

2017. júl. 13. 20:17
 40/46 anonim ***** válasza:
88%

Amit leirtal, annak tenyleg szivbol orulok, csak nem latom, hogy ez hol valasz a kerdezonek. Nalatok rendben van minden, mert nincs hianyerzeted, imad a parod es ezt ki is mutatja.

Az utobbi hozzaszolasokban mar az is kiderul, hogy a "HISZTIS" kerdezot meg kene vernie az uranak, mert jelzi, hogy neki rosszul esik valami. Ez egy szornyeteg, egy beteg idiota, akikkel teli an odaat a ketrec. Szerinte a no kussoljon mar, majd a o megmondja, hogy hogy hogy erezzen, kussoljon mar, majd o megmondja, hogy hogy gondolkozzon. A rajta kivul allo gondolat es erzes csak hiszti es verest erdemel. Ez egy autista-asperegeres idiota, magyaran Taigetosz-erett szornyeteg. Az amygdalaja helyett egy kuki nott neki. Szegyene az emberisegnek, szegyene a ferfi nemnek, de sajnos millioszamra szaladgalnak ilyenek a vilagban. :(

2017. júl. 13. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!