Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves vok van egy pasim. Csókólóztunk nyelvesen és éreztem hogy felállt neki nem korai?
Előbb eszed legyen, ne pasid :) 12 évesen ne a csók nyugtasson meg.
Kérdésre válasz: 12 éves fiúnál már igencsak állhat a rúd, hancúroznak a hormonjai, ennyi :)
Szerintem még a csókolózás is korai egy kicsit. Amúgy nem hiszem, hogy b*szni akar a srác, csak már unja, hogy "csak" csókolóztok, és többet akar... (Nem a szexre értem.)
12/L
nem korai hogy lenne az?
de nem hiszem h kefélni akar... max simogatást de ha levetkőznél neki sztem betojna... de eszedbe ne jusson 12 évesen
am meg erről annyit h haveromnak is felállt amikor levettem a pólóm, mert leetemm magam (nálunk voltunk, mert együtt csináltunk egy feladatot) és mondta is h bocs, nem tud vele mit kezdeni XD
am ő 1 évvel fiatalabb nálam, ez egy éve volt
barátomnak is gyakran feláll ha nyelves, de nem mondta h többet akarna simogatásnál, bár nem is hagynám
14/L
17/L
Az én barátomnak már attól feláll a farka, ha megölelem, pedig mi szexelünk is...
Kedves akkori 12 éves kérdező!
Most 15 évesen, mit gondolsz erről a kérdésedről? :D
Tényleg kíváncsi lennék rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!