12 éves lány vagyok és van egy barátom (14 éves). Múltkor csókolóztunk, ő pedig benyúlt a bugyimba és simogatott. Nagyon jó volt, de nem hagytam. Azóta minden este erre gondolok. Gáz amit csináltam?
De hát a barátja nem megerőszakolni akarta egyből. Csak simogatni... :)
Ha tényleg szeretitek egymást, és megbízhatsz benne ennyi szerintem belefér, főleg, hogy élvezted is. Csak tudd hol a határ, mert tényleg fiatal vagy!
Bűntudatod semmiféleképpen ne legyen, felesleges.
De szerintem se engedd, azért 12 év tényleg túl kevés...
Ha ennyire jól esett, próbáld ki otthon, a maszturbálás már ilyen korban sem bűn szerintem:)
Szerintem az, hogy nem engedted, arra utal, hogy még nem állsz készen olyan dolgokra, amikre még bőven ráérsz.
Abszolút nem gáz az, hogyha nem válasz olyanná, mint nagyon sok tizenéves mostanában.
Még mind a ketten nagyon fiatalok vagytok a folytatáshoz.
Ne szívd ezt most mellre, de a barbibabás hasonlat akármennyire durvának tűnik, jogos ebből a szempontból.
Nagyon eltúlozva, de jogos.
Mivel pedig valószínű, hogy nem állsz komolyabb dolgokra készen a barátoddal, ezért várj még, nem maradsz le semmiről sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!