Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kételkedek a párkapcsolatomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kételkedek a párkapcsolatomban. Mit tennétek, a helyemben?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, a fiú akivel együtt vagyok, 19 éves...Már dolgozik, saját maga fizet mindent, és én fiatalnak érzem magam mellette...Nem erőlteti a szexet, semmit nem követel, mégis éretlennek érzem magam.Mindennél jobban szeretem, és nagyon fontos de kérdeztem is tőle, hogy miért nem egy érettebb "nővel" van együtt? Erre azt válaszolta "Nem érdekli a kor, mert szerelmes".Még azt is vállalta, hogy fizeti az iskolám..De félek, hogy a korkülönbség miatt egy idő után elhagy.Ti mit tennétek?
2010. máj. 21. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Most mondanék a környezetemből ellenpéldákat, de inkább a pozitív dolgok. Egyik osztálytársam (17) két éve van együtt a barátjával (18) és szeretik egymást, a lány megmondta neki, hogy ő csak esküvő után, stb. Lehet hogy hülyeség, meg nem éppen mai világi felfogás, de most azon van a lényeg, hogy a fiú nagyon megértő és türelmes, aztán ki tudja mi lesz a vége. Másik példa, hogy az unokatesóm és felesége középiskolában kezdtek el járni, a lány hetedikes volt, és még mindig boldogan élnek együtt (és remélem fognak is... :) A te esetedben szerintem minden a barátodtól függ, jól teszed, ezt a "nem akarom elhamarkodni" dolgot. Ha úgy érzed, hogy őszinte és komolyan gondolja ez egészet, akkor irtó jófej meg aranyos lehet. :) Minden esetre sok sikert kívánok neked, és remélem szerencséd lesz, ha meg nem, hidd el két év múlva csak mosolyogni fogsz, hogy... "húúú, ez én voltam?"... :D :P Pápuszi!
2010. máj. 21. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz a korkülönbség, mikor összejöttem a barátommal 14 éves voltam mint te(igaz rá 1 hónapra töltöttem a 15öt), ő pedig 19 éves volt, megvárta míg betöltöm a 16ot, utána lefeküdtünk, és még mindig együtt vagyunk, most vagyok 18, ő pedig 22 és fél! Ne zavarjon a korkülönbség, minket se zavart ki mit szólt, és látod, 4 éve boldogok vagyunk egymással!
2010. máj. 21. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne törődj ilyesmivel, csak szeresd viszont ha már ő is ennyire szeret téged.
2010. máj. 21. 15:39
 14/15 anonim ***** válasza:

offolok..kérdező ezt a "vonzanak a gyerekek" kijeélentést légyszi fogalmazd át:D:D:D

még a végén azt hiszik pedonak készülsz:D:D

2010. máj. 21. 19:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Kösti a segítséget ! És nem húzlak le utolsó, mert most, hogy visszaolvasom, tényleg elég érdekesen hangzik...xD
2010. máj. 21. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!