Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ne menjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne menjen el tőlünk?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, van egy 6 éves fiam. Most szakítot velem a párom,megúnta hogy nem törődtem vele,rosszul bántam vele, belekényelmesedtem a kapcsolatba.A gyerek nem az övé, de úgy nevelte 4 évig míg együtt voltunk mintha ő lett volna az apja. Most döbbentem rá hogy szeretem, és a fiam is imádja.Mit tegyek? Nem akarom hogy elmenjen mert ezzel a lépésével felnyitotta szemem.
2010. máj. 21. 12:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
lehet hogy már késo,nem biztos,hogy az lenne a legjobb megoldás,ha mindenáron magadhoz akarod láncolni..ott valamilyen érzelem biztos elmult,ha el akar menni.én páromnak is van egy gyereke és bizony nagyon idegesíto tud lenni,ha ugy érzi,h mindig a gyerek árnyékában kullog,mindig mindenben a gyerek az elso.Megértem,hogy teljesen máshogy szereti a gyereket mint a párját,de akkor sem kell éreztetni vele,h o "csak a második".Probálj meg vele beszélni,mondd el,hogy miben változtatnál , csak ne siettesd,hadd gondolja át nyugodtan,h valoban veletek akar-e lenni
2010. máj. 21. 12:05
 2/14 anonim ***** válasza:
szerintem mondd meg neki, hogy beszélni akarsz vele és öntsd ki a szíved neki. mondd el, hogy szereted és sajnálod, hogy nem figyeltél oda rá, stb. ismerd be, hogy hibáztál de szeretnéd jóvá tenni, így adjon még egy esélyt neked-nektek. ha szeret még egy kicsit is, akkor biztosan fog adni még egy esélyt. és akkor csinálj neki egy tök jó hétvégét. legyél vele kettesben is meg szervezz egy családi kiruccanást valahová, hiszen sok időtök lesz most, jó idő is lesz. én szorítok!
2010. máj. 21. 12:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, mond el neki mi változott meg benned, és ha tényleg szereted, akkor azt mutasd is ki. És ne csak addig amíg csinál neked ő is egy másik gyerkőcöt, hanem addig amig távozik a földről. Ezt gondold át, ha képes vagy rá, és nem csak az egyedülléttől (és minden mástól) félsz, akkor cselekedj.
2010. máj. 21. 12:21
 4/14 anonim ***** válasza:

Szopás.

A legtürelmesebb férfi is megunja, hogy neveli a porontyodat,keresi a lóvét, te le sem szarod.

Remélem lesz annyi esze, hogy nem fogad vissza.

2010. máj. 21. 12:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem a gyerek volt az első, és a párom imádott a gyerekkel lenni.A baja az hogy ÉN nem foglalkoztam a párommal. Beszéltem vele azt mondta nem tud már esélyt adni mert adott eleget, csak ő ezt nem mondta én meg nem tudtam. Visszatudnék változni érte ahogy megismert, de ő ezt nem hiszi el nekem.
2010. máj. 21. 12:29
 6/14 anonim ***** válasza:

"Innen szép a győzelem!"

Nem akarlak szidni, mert minek? Semmi haszna nem lenne. Tudod már amit tudsz, látod már, amit eddig nem.

Sokat tehetsz, mégsem rajtad múlik a siker innen már, hanem azon, mit érez most a másik fél? Ezért nagyon nehéz.

Ha van még esélyed bármire, akkor azt egy őszinte, "tényfeltáró" beszélgetésen lehet tisztázni. Minél előbb, annál jobb. (Kiindulva ugye abból, hogy már most is késő.)

Én nem a múltat boncolgatnám, mert azon változtatni már nem lehet. Azt próbálnám tisztázni, ki mit szeretne, erre milyen esélyek vannak, és kinek mit kell tennie ezért? Gyakorlatiasan. Mert szép-szép, hogy szeretlek, mert ezt szeretném, meg azt, de teljesíteni a konkrét kívánságokat lehet. Ha azt mondod: "Attól érezném magam jobban, ha többet törődnél velem!" -ez megfoghatatlan. "Jobban érezném magam, ha lemennénk sétálni a Duna partra egy órát, és közben beszélgetnénk." -ez konkrét. Kérd meg, hogy öntse konkrét formába a párod is azt, amit szeretne. Amitől úgy érezné, hogy javult a kapcsolatotok. Aztán, ha neked ez belefér, ígérd meg neki, hogy úgy lesz. És persze aztán legyen is úgy, különben csak raboltátok egymás idejét! ;)

Sok sikert!

2010. máj. 21. 12:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem tudom visszatartani, mert elköltözik...csak legalább tudnám hogy van számomra egy pici esély, később mikor lecsillapodik minden, és objektívan tudunk közeledni, tudom hogy szeret csak együtt élni nem tud velem.
2010. máj. 21. 12:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Nincs esély. Ha az elhatározás megszületett akkor előtte legalabb 1000x átrágta magát a dolgon.

Minden eshetőséget kipróbált, és arra jutott, hogy nincs jövőtök.

Biztosan beszéltetek erről előtte, gondolom próbált figyelmeztetni, de téged nem érdekelt, nem változott semmi.

Ne áltasd magad, nem tudsz megváltozni csak azt hiszed.

2010. máj. 21. 12:54
 9/14 A kérdező kommentje:
azt hiszem ez így van..nem vettem észre hogy mennyire elege lett a helyzetből. De..tudnék változni, ezt viszont én tudom.
2010. máj. 21. 13:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Meg tudnak változni az emberek, csak ritka mint a fehér holló.
2010. máj. 21. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!