Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megbolondult amióta haza jöttem a nyaralásból. Mit tegyek?
Elmentem 4 napra nyaralni a családdal. A telefonban a párom közölte, alig várja, hogy megölelgessen.
Haza jöttem, találkoztunk. Amit én kaptam, az borzasztó.
A párom(22/F) olyan undok volt velem, hogy alig szólt hozzám, meg sem ölelt. Kérdeztem mi a baja, mondta semmi, majd egy mondvacsinált okból elkezdett velem veszekedni. Ha még éltetek veszekedést...hülyézett, nem hagyott békén, akármit csináltam, mondta a magáét, már majdnem sírtam. Mondtam, hogy nyugodjon már le, erre közölte, hogy hagyjam békén, ne szóljak hozzá.
Este nem tudtam aludni, elkezdtem chatelni. Rám néz, és számonkérte, hogy én kikkel beszélek. Utána este elkezdett bújni hozzám, én viszont megundorodtam tőle.
Reggel felkeltünk, és mondtam, hogy haza megyek, erre végig szó szerint piszkált, hogy a következő esténk ne ilyen rossz hangulatban teljen, neki nagyon IDEGESÍTŐ, hogy nyomott vagyok. Mondom jó. Erre ő: Ne józzak, akkor változtatok a viselkedésemen?
Mondom jó. Erre ő: akkor ugye változtatsz a viselkedéseden és kitalálsz valamit, hogy ne légy ilyen?
Alig vártam, hogy húzzak haza.
Nagyon hiányzik, de teljesen megölt bennem valamit. Teljesen. Nem akarom látni, de közben sírok, mert szeretem.
Ez már nem az első ilyen eset és már azt érzem, hogy nem akarom vele megbeszélni sem.
Ő nem jöhetett velünk. Régi kapcsolat, de ez egy olyan helyzet volt, amit mi 2 éve foglaltunk le. És AKKOR még nem voltunk együtt. Neki meg már nem tudutunk volna jegyet szerezni.
Ő a férfi, én a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!