Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú lány barátság. Nemtom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú lány barátság. Nemtom?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 1éve ismerjük egymást. De csak a legjobb barátjának tart. Amikor volt barátnőm akkor folyton keresett és velem akart lenni most hogy nincs már csak barát vagyok neki.2 hetes mosolyszünet volt nálunk addig összejött egy sráccal. Azóta nem keres csak néha beszélünk viszont akkor mindig elmondja milyen jó velem beszélgetni meg örül hogy vagyok neki. szerintetek? 18f a csaj 17
2010. máj. 21. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Biztos van, de én nem tudok ilyenről, hogy ebbél életetek végéig csak barátság legyen.

Magyarán van rá esély, hogy egyszer összejöttök.

Én is a legjobb lánybarátommal jöttem össze (6 éve), az előtte lévő csajom meg az ö legjobb barátjával :)

Az agyamra is ment, hogy vele majdnem jobban foglakozott, mint velem.

2010. máj. 21. 09:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ hát remélem lesz valami....tényleg nem tudom. Csak zavar hogy barátok vagyunk de mégis a szex a téma meg akárhányszor együtt vagyunk a hajamban turkál....de mégse megyünk tovább pedig szeretném és kicsit zavaró ez egy idő után hogy én nyomulnék ő meg leállít.
2010. máj. 21. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak élvezi, hogy tudja, hogy gerjedsz rá. De ez elég gusztustalan tőle, hogy húzza az agyad: turkál a hajadban. Ez egy barátságba beleférne, de nem úgy, hogy tudja hogy te mást szeretnél. Ezt semmiképpen nem nevezném barátságnak. Tisztázd vele. Vagy lépjetek tovább vagy hagyd a fenébe, mert barátnak viszont nem valami jó alapanyag. Csak ügyesen!

20L

2010. máj. 21. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint a barátságot és a kapcsolatot csak a szexuális vonzalom választja el. Ezzel megválaszoltam a kérdésed? :)

20F

2010. máj. 21. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Fiú és lány között barátság, csak akkor létezhet, ha egyik sem érez többet a másik iránt. De ilyen létezik. Nekem az egyik legjobb barátom fiú. Már kb. 8 éve tart a barátságunk. Soha egyikünk sem akart többet a másiktól. És soha nem is volt semmi. Pedig már egy ágyban is aludtunk egy jó párszor. Ezt a barátságot a férjem is elfogadta, sőt már-már jobb barátok lettek, mint mi!:)

De úgy, hogy ha csak az egyik tekint barátként a másikra, a másik meg szerelmes, akkor nem fog működni.

2010. máj. 21. 11:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Az lehet de férjed szóval más valakivel élsz kapcsolatban ha nem lenne senkid lehet előbb utóbb te is fontolóra vennéd a több mint barát dolgot.
2010. máj. 21. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha nem venném fontolóra. Volt, hogy egyedül voltam, amikor már barátok voltunk. És volt, hogy ő is egyedül volt. Akkor sem történt soha több közöttünk. Szerintem egyébként ehhez az is kell, hogy mint pasi, ne tetszen a másik. Nekem ő,mint férfi, soha nem jött be, ahogy én sem jöttem be neki, mint nő.
2010. máj. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!