Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért vagytok ilyen féltékeny típusuak?
Csak szerintem féltékenykednek többet a pasik? Folyamatosan azt tapasztalom,hogy az ismerőseim akik kapcsolatban vannak a srácok mindig féltékenykednek, haverkodni sem szabad,vagy bitang óvatosan kell azt tenni különben nem tiszelted a barátodat, okot adtál a féltékenységre, férfiakat nem ölelünk, puszilunk meg akkor sem ha barát vagy haver. Bulizni sem lehet elmenni felnőttként, mert rögtön kitalálják,hogy pasizni megy a csaj, rá mozdulhatnak, túl sokat vedel. A barátaim akikkel jártam azok is mindenért haraptak, és hamar féltékenyek lettek. Ha megnéztem valaki fenekét vagy rá mosolyogtam egy sràcra éreztem,hogy kést döf a hátamba a tekintetével a barátom. Én miért tudtam bízni 1000%-ig a barátaimban? Gykn most is csak azt olvasni,hogy jogos a féltékenység, csak a barátja létezhet a szàmára a nőnek 😒
Azt bírom a legjobban amikor letagadja a srác,hogy ő nem az! 😪
Aztán megsértődik, kiakad, számonkér. Most nem kenem az önbizalomhiànyra,mert nem erről szól mindig, mégis utálom,hogy a férfiak kisajátítanák a párjukat.
Mi ez már?? 😌
"csak a barátjuk létezhet számukra."
Fordítva méginkább. Barátaimmal 1, de legalább 2 hetente találkoztunk, lazultunk (nem kocsma...). Amióta barátnőik vannak, ÉVENTE ha össz 5x találkozunk, gyakorlatilag csak születésnapok, meg szilveszter...
akiket diszkóban megismertem,felcsíptem és megdugtam a 90%nak volt barátja vagy férje.
szóval mi a kérdés?
#9: Értem. Már csak arra válaszolj, miért nm tartod bunkóságnak, ha a barátod jelenlétében más srácok fenekét bámulod?
Ha megengedsz még egyet: Tetszene, ha a barátod a jelenlétedben megbámulná lányok melleit vagy fenekét?
Te is átléptél egy határt.
Ultra ciki és elszomirító 😔
Mindenki kisajátítja a párját, főleg a srácok szerintem. Rájuk jellemzőbb a féltékenység, ha egy hím a közelben van az biztos megakarja f*alni a párjukat. 😈
Utáltam,hogy nem szabadott semmit. Mindig szàmonkértek, persze finoman csak kérdeztek, nem tolakodtak csak hát na azért tudtam,hogy bizalmatlanok és mindent tudni akarnak.
nah csak rányomtam.
szóval nélkülem tuti hogy nem mehet a nőm szórakozóhelyre,mert tudom hogy tele van olyanokkal mint én.
kiba-szott rafinált,tapasztalt,rutinos szemetekkel,akik lazán fel tudják csípni a párkapcsolatban lévő csajokat is,úgy hogy az egész úgy tűnjön mintha végig a nő akarná az egészet.
magyarul nem dobom farkasok elé a bárányomat.
azért ez a végtelen naivitás meg álszenteskedés elég ütős :D
nyíltan is meg burkoltan is flörtölgetsz, aztán neked áll feljebb :D egyébként ha valaki a barátod, akkor nem száll be ebbe a játékba csak mondom....meg tudsz vele beszélni dolgokat de nem fog olyat csinálni, ami neki nem a feladata....
ha van valakid, bizonyos értelemben elköteleződsz...lelkileg, testileg....vagy akkor gőzöm nincs mi a szarért kell neked kapcsolat ha nem bírsz a véreddel....sokan nem bírják felfogni, de valóban fel kell nőni egy kapcsolathoz....ha meg azt hiszed, hogy vannak olyan barátaid, akik az első adandó alkalommal nem élnének vissza a helyzettel akkor rohadtul nem ismered az embereket....
szóval olyan is van akinek dísz kísérettel mehet bulizni? 😈
A barátom is eljött velem egyszer, de nem mertem semmit sem csinálni,mert szégyelltem meginni egy sört. 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!