Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők/férfiak mitől ennyire féltékeny típusúak? Miért gondolnak rögtön mindenféle rosszra, már akkor is, ha nincs alapja az egésznek és nincs rá oka?
3.dik valaszolonak
Hat akkor epp az a baj, hogy egyke vagy es mindig te voltal az elso helyen, es ha most nem ugy viselkedik a parod ahogy neked tetszik akkor az mar nem tetszik! Ez mindenkepp a gyerekkorhoz kapcsolodik!
Az utolsó hozzászóló nagyon jól látja, minden csak önbizalom kérdése. Csak magamból tudok kiindulni, ezért magam hozom fel példának.
2 éve vagyok együtt a kedvesemmel, de még féltékenykedés miatt soha nem volt konfliktusunk. Én úgy érzem elégedett velem, hiszen nem hisztizek, meghallgatom, hűséges vagyok hozzá, megnevettetem. A szexuális életünk is fantasztikusan jó, ami annak köszönhető, hogy mindent megbeszélünk, elmondjuk egymás vágyait, és teljesítjük is azt. Mindezekből következi, hogy az érzelmi háttérrel nincs is gond. A külsőmre nagyon figyelek, és fontos, hogy kivagyok békülve önmagammal. Lehet beképzeltnek tűnök, de tudom nem találna nálam ideálisabb partnert. Tehát jöhet bármilyen nő, esélye sincs....:)
Azonban akkor van ok a féltékenykedésre, ha a párunk egy gátlástalan pasizó/csajozó gép. De akkor meg minek kell ilyen kapcsolat???
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!