Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért vagytok ilyen féltékeny típusuak?
Csak szerintem féltékenykednek többet a pasik? Folyamatosan azt tapasztalom,hogy az ismerőseim akik kapcsolatban vannak a srácok mindig féltékenykednek, haverkodni sem szabad,vagy bitang óvatosan kell azt tenni különben nem tiszelted a barátodat, okot adtál a féltékenységre, férfiakat nem ölelünk, puszilunk meg akkor sem ha barát vagy haver. Bulizni sem lehet elmenni felnőttként, mert rögtön kitalálják,hogy pasizni megy a csaj, rá mozdulhatnak, túl sokat vedel. A barátaim akikkel jártam azok is mindenért haraptak, és hamar féltékenyek lettek. Ha megnéztem valaki fenekét vagy rá mosolyogtam egy sràcra éreztem,hogy kést döf a hátamba a tekintetével a barátom. Én miért tudtam bízni 1000%-ig a barátaimban? Gykn most is csak azt olvasni,hogy jogos a féltékenység, csak a barátja létezhet a szàmára a nőnek 😒
Azt bírom a legjobban amikor letagadja a srác,hogy ő nem az! 😪
Aztán megsértődik, kiakad, számonkér. Most nem kenem az önbizalomhiànyra,mert nem erről szól mindig, mégis utálom,hogy a férfiak kisajátítanák a párjukat.
Mi ez már?? 😌
"Ha megnéztem valaki fenekét vagy rá mosolyogtam egy sràcra éreztem,hogy kést döf a hátamba a tekintetével a barátom."
Most ezt hogy? Rámosolyogsz random fiúkra az utcán? Ne haragudj, de ez a flört egyik legenyhébb verziója, de attól függetlenül flört. Komolyan gondoltad,hogy párkapcsolatban a párod jelenlétében neked tök természetes idegen fiúkra mosolyogni? Ne haragudj, de borzalmas a felfogásod.
Vagy ezek a fiúk barátok? Mert akkor viszont a fiúid felfogása borzalmas.
Catch the Soul. Ezekszerint te is egy féltékeny srác vagy? Nem a korom a lényeg 😡
Hanem az amit most írtál. Nekem vannak idősebb férfi barátaim is 20-on évesek, de nem azért ölelnek meg vagy én őket, mert szexelni akarok velük 😈
Nem kell többet beleképzelni!! Vastagon le*rom,hogy mit akar tőlem a haverom,ha én csak haverként tekinek rá. Ezt a barátomnak is megkéne értenie, de soha nem értették meg.
3-as, 4-es ti is ezekszerint féltékenykedtek ha úgy van? MIÉRT? miért nem lehet bízni a lányban? Ha én nem akarok d*ni akkor nem lesz d*às. 😕
Azért alakul ez így, mert manapság egy átlagférfinak nagyon kell pedáloznia hogy egy nőt szerezzen, hát még hogy megtartsa.
Ezért nagyon félnek hogy elvesztik a nőt.
A bulizásnál meg nem véletlen hogy pasizást hisznek, hiszen a bulizás egy fedőszöveg a pasizásra/csajozásra/ismerkedésre, ugyan is a nyilvános heringszórakozóhelyekre 90% ezért megy, mert táncolni meg jól szórakozni szűk baráti társaságban is lehet, nem kell ahhoz egy rakás idegen összezsúfolva.
Idegenekre mosolygok, de mindenkire. 😊
Amikor voltam étteremben a barátommal csak rá mosolyogtam a pincér fiúra amikor megköszöntem,hogy kihozta az italt és a fiú vissza mosolygott rám. A baràtom szerint meg flörtöltem és vitatkoztunk ezen is 😈
Még nézni sem szabad màsra? Engem ilyen apróságok sosem zavartak, nem tulajdonítok jelentőséget neki,mert nem tartom nem normálisnak.
De akkor sehova nem lehet menni? Bulizni sem? 😰
Nekem nem szabadott amikor volt barátom. Az ismerőseim sem mennek azok a nők akiknek pasijuk van már nem is jàrnak el velem sehova, csak a barátjuk létezhet számukra. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!