Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért számítana akaszkodásnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számítana akaszkodásnak, ha egy pár minden nap beszél?

Figyelt kérdés
Szerintem alap, hogy ha valakibe szerelmes vagyok/szeretem, azzal amikor csak tudok, beszélek. Nem bírnék ki olyan napot, hogy ne beszéljek a párommal(és most nem csak egy 5 perces kis telefonhívásra gondolok). Főleg úgy, hogy még nem élünk együtt és nem látjuk egymást minden nap. Ez miért lenne akaszkodás?

2017. júl. 9. 14:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én pár hónapja fogászatra járok, végre találtam egy megfelelő dokit, szóval most élek is a lehetőséggel, és csináljuk a fogaimat. Nem minden nap, mert azért az ínyem sem bírja az állandó igénybevételt, meg nem is olcsó mulatság, még csak nem is hetente, de azért pár hetente rászánom az időt. Ezek az alkalmak munkanapokra esnek, bár van hétvégente is rendelés, de az én dokim csak ritkán van bent hétvégén (pont, mikor először mentem, akkor az hétvége volt és akkor ő volt bent, de erre nem lehet alapozni, hogy máskor is, általában hétfőn és szerdán van ott rendelése, ahova járok). Úgy indult, hogy kiesett egy 20 éves tömésem, amit mindenképpen pótolni kellett. Én már sok rossz dokit fogtam ki, parázok a fogászattól, hányingeres vagyok, nem mindegy, ki kezel, és hogyan. Szóval azt a tömést meg kellett csinálni, aztán úgy voltam vele, miután rendesen megcsinálta, hogy akkor vágjunk bele a többibe is. Nincs katasztrofális állapotban a fogsorom, erről szó sincs, mondta is a dokim, hogy sokkal rosszabb fogakkal nem mennek időben, minden esetre azért van mit csinálni.

Nos, azok a napok, amikor én éppen fogászatra megyek, úgy néznek ki, hogy reggel 7 körül elindulok itthonról a munkába, reggel 8 körül beérek, lehúzok 9 órát (ebédszünettel), az elődömet netezés miatt rúgták ki, szóval ezt csak nagyon minimális mértékben tolerálják, 5-kor végzek, beveszek 2 Daedalont (1 nem elég) a fogászati hányinger miatt, 6 után érek oda a rendelőbe, olyankor már hat a gyógyszer (álmosít is), megkapom az érzéstelenítőt valamikor, amivel elkezdek zsibbadni, megcsinálják az aktuális fogat, aztán olyan este 8 után érek haza, a Daedalontól és az érzéstelenítőtől álmosan, csak szívószállal tudok még inni is olyankor a zsibbadás miatt, ami rendszerint éjfél körül megy ki teljesen. Ilyenkor nekem már semmi kedvem senkivel csevegni.

2017. júl. 9. 14:54
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
Ez mind szép és jó, csak a kérdező párja nem jár fogászatra és más egész napot betöltő elfoglaltsága sincs. :D
2017. júl. 9. 14:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem is azért írtam le, mert ő ezt csinálná, egyszerűen csak amiatt, hogy például ez is lehet olyan ok, amiért valaki nem elérhető éppen, és ezt nem lehet felróni neki. Volt már ilyenekből nézeteltérésem társkeresésnél, és hisztiztek már nekem (pasik) azért, mert nem vagyok nonstop elérhető és van az interneten kívül is életem. Az ilyenekből nemhogy kapcsolat, de randi sem lett.
2017. júl. 9. 15:02
 14/23 A kérdező kommentje:
#11 oké, de most egy olyan srácról van szó, aki egész nap ráérne, ugyanis nyári szünete van és dokihoz sem jár :D Konkrétan van, hogy egész nap csak otthon pihizik, mégsem válaszol órákig az üzeneteimre...pedig azalatt többször online van. Meg vannak még furcsaságok...szerintem nem érdeklem eléggé. Amúgy már mondtam neki, hogy nekem kevés így a kommunikáció, de nem változott semmi.
2017. júl. 9. 15:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, általánosságban tetted fel a kérdést, és kis mértékben írtál kettőtökről. Az, hogy nálatok ennél részletesebb ebből kifolyólag az eltérés, már utána derült ki. Én a saját esetemet és a saját véleményemet már leírtam. Hogy mennyit hasznosítasz ebből, az már más kérdés. A párodat nem ismerem, tehát nem tudom, hogy ő milyen ember, milyen igényekkel, nem tudok hozzá használati útmutatót adni. Beszéljétek meg!
2017. júl. 9. 15:09
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha meg nem tudjátok összeegyeztetni az életeteket, akkor nincs értelme folytatni a kapcsolatot, és keress egy hozzád jobban illő társat, fölöslegesen ne húzzátok egymás idejét.
2017. júl. 9. 15:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Mi 3 eve vagyunk egyutt, minden nap talalkozunk. Talan 1-2szer fordult elo hogy valameilyen oknal fogva nem tudtunk talalkozni. Kb masfel eve minden nap egyutt alszunk, elotte csak hetvegen aludtunk egyutt. Es kb egy honap mulva ossze is koltozunk!! :)
2017. júl. 9. 15:16
 18/23 anonim ***** válasza:
10%
Nem számít annak. Max azoknál, akikben nincs törekvés a komoly elköüteleződésre, csak ürítőzsáknak használják a nőt, vagy műbrokinak ínságes időkre a csávót.
2017. júl. 9. 15:47
 19/23 anonim ***** válasza:
A saját házasságomból kiindulva azt tanácsolom, hogy ne legyenek elvárásaid. 11 éve gyűrjük egymást a férjemmel. Azok a boldog időszakaink, amikor nem fojtom meg a férjemet az elvárásaimmal. Csak örülök annak, amit ad. Nem arra figyelek, hogy neki hogyan kéne viselkednie, hanem arra, hogy én mit tudok fejlődni. Sajnos időről időre beleesek abba a hibába, hogy tudni vélem, hogyan kéne viselkednie, reagálnia. Olyankor nagyon nem jó. Nem úgy reagál, én csalódott leszek, hergelem magam, rémeket látok, hogy már nem is szeret, és indul a spirál lefelé. Pedig csak másképp viselkedett, mint ahogy elvártam. Próbáld meg egyszerűen csak élvezni, hogy ő van neked. Ne akard kitalálni, hogy mit gondol vagy érez, mert jó eséllyel tévútra visz. Ne az legyen a mérvadó, hogy milyennek kellene lennie egy friss kapcsolatnak. Mindegyik más. Bízz egy kicsit jobban magadban! Ha meg kétségeid vannak, kérdezd meg a barátodat!
2017. júl. 9. 16:12
 20/23 anonim ***** válasza:

nem akaszkodás, de ahogy előttem írták, az a legfontosabb, hogy megegyezzenek az igények a két félnél. sajnos a te barátodnak nagyon eltérőek az igényei, vagy egyszerűen - ne haragudj, de - nincs annyira oda érted. ha csak nem tudod teljesne lenyomni az elvárásaidat, szerintem keress egy ragaszkodóbb természetű fiút, mert ez így csak szenvedés és állandó frusztráció lesz a részedről. az igényeket nem lehet gyökeresen megváltoztatni... nekem is volt olyan párom, aki független volt, lazán elment külön hétvégékre, de mivel én nagyon ragaszkodó vagyok, megviselt az a kapcsolat. a mostani párom ugyanolyan kis ragacs, mint én, és nagyon boldogok vagyunk együtt. kb. 95%-ban egyezik az együttlét és kommunikáció-igényünk. hidd el, ha ez nem passzol, csak szenvedni fogsz,és ezt ő is megérzi.

24n

2017. júl. 9. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!