Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám rábírni arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rábírni arra, hogy ne dacoljon velem?

Figyelt kérdés
A vőlegényem, ha vitatkozunk, folyton dacol velem, még ha ő a hibás, akkor is nekem kell szinte bocsánatot kérni. Azt szeretném, ha kicsit ő is teperne, és nem mindig a szakítással jönne..néha nekem is jól esne, ha egy-egy békülést ő kezdeményezne.
2017. júl. 8. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Két szó, "Ok. Csá" aztán meglátod, hogy mennyire komoly. Vagy becsicskul vagy megszabadulsz. Egyszerű.

30/f

2017. júl. 8. 23:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, talán nekem is az ő "módszereit" kellene alkalmaznom. Csak nem venné komolyan..
2017. júl. 8. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Jajj a fe
2017. júl. 8. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Nanana. Ez nem az ő módszere. Nem képes a kompromisszumra, így ott hagyod. Ha csak zsarolod, az az ő módszere.

30/f

5/8 anonim ***** válasza:
0%

Jajj a fejem!

19/L

6/8 anonim ***** válasza:

Marha eccerű kérlek... el köll küldeni a búsba a kisded játszmázásaival egyetemben.

Te mindenképp nyersz: ha elmegy akkor is, ha marad akkor is.

2017. júl. 8. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Na, ilyen szitura illik az a mondás, hogy okos enged...

Ezt úgy értem, hogy hagyd rá, duzzogjon csak. Majd megbékél magától. Ha nem, akkor meg ő vesztett többet.

2017. júl. 9. 03:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. júl. 9. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!