Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lógó has vagy heg? Apukák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lógó has vagy heg? Apukák válaszait szeretném.

Figyelt kérdés

Sajnos annak ellenére, hogy nem híztam meg a terhesség alatt nagyon kinyúlt a bőr a hasamon, ki is repedt picit, hát nem szép látvány, gondolom egyik férfi sem álmodik erről...

Hasplasztikával helyre lehetne hozni, de az meg iszonyatosan nagy heget csinál.

Férjem állítja, hogy nem zavarja, hogy ilyen a hasam, de azt is, hogy ha szeretném a műtétet, akkor mellettem áll. Ötletem nincs, hogy egy férfit mi zavarna jobban: egy ilyen test vagy egy óriási heg? Kinek mi a véleménye erről?

Példa:

[link]

(az enyém természetesen nincs a képek között, de kb olyan mint az 1. hölgyé)

2010. máj. 20. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
inkább lógjon
2010. máj. 20. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:

:O Ennyit ér a magyar plasztikai sebészet?

Amúgy érzetre lehet, hogy talán jobbnak tűnik a plasztikázott, viszont látványra a heg csúnyább. Harmadik lehetőség nincs?

2010. máj. 20. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Így van szerintem is lógjon inkább,de próbáld meg eltüntetni sportolással.
2010. máj. 20. 22:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs harmadik :(

A fogyás nem megoldás, egyébként sem vagyok kövér, de ha fogyok csak jobban lóg.

A mozgás sem javít már rajta semmit (gyógytornász vagyok, nincs olyan torna, mozgás, edzés, bármi, amit még nem csináltam)

Köszönöm a válaszaitokat! Sajnos én is így látom. Annyi előnye lenne, hogy legalább felöltözve kinéznék valahogy...

2010. máj. 20. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Inkább a heg, bár én nő vagyok!
2010. máj. 20. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:
ma 22:16-os: ez nem a MAGYAR, hanem a plasztikai sebészet, minden ilyen mütét után ennyi heg marad!
2010. máj. 20. 22:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
még jó hogy nem kell szülnöm b+ X[
2010. máj. 20. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

én nem plasztikáztatnék a helyedben, bár nemtudom szeretnétek e még gyereket.

tényleg neked kell eldönteni, de ha ő azt mondja, nem zavarja, akkor nyugodj meg, mert igazat mond :)

2010. máj. 20. 22:27
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

A plasztikának nagyon sok veszélye van, iszonyat fájdalommal jár, ráadásul hetekig a kicsiről sem tudsz gondoskodni.

Sokszor pedig olyan csúnya a has (nem a hegről beszélek) a műtét után, hogy megbánod!

2010. máj. 20. 23:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nejem is ettől pánikolt.Engem nem zavar.A gyereket is én csináltam,így a hasa is miattam lett ilyen.Ha megműttetné magát az zavarna.Nem egy összevarrott nadrágot vettem feleségül,hanem egy hús-vér nőt,aki(ugyan úgy mint én is)változik!Ha azt kérné,hogy szedessem le a 16 év alatt rám rakódott tévénéző izmot,elgondolkodnék rajta,hogy mi baja van az agyának!Amúgy szerintem nem vagyok kövér 191cm 109kg.(kb.95 kg ról indultunk)Ő a két gyerkőc alatt cirka 8 kilót szedett magára,de nekem ugyan úgy jól néz ki,mint azelőtt.Az a lényeg,hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben,és el tudjátok fogadni azt,hogy mindketten változtok!

41/F

2010. máj. 20. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!