Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyermekes Apukák, nálatok is volt hasonló?
Az első 2-3 hónap tényleg nehéz és fárasztó főleg az anyának.
Nekem 3 éves a kislányom, és szenvedtem az elején. Hiányzott a munkám, a szabadságom, a barátaim, ellenben szinte be voltam zárva egy babával a házba (januárban, iszonyat hideg volt amikor szültem, nem tavasz, nyár, amikor kinn lehettünk volna egész nap). Kövér voltam (legalábbis a terhesség előtti állapothoz képest), fáradt, mert éjszaka többször kellett kelni a kicsihez.....
Nekem sem a szex volt az elsődleges, de ha nem is volt kedvem hozzá, akkor is megtettem a barátom miatt, mert neki volt kedve és nem akartam, h megcsaljon azért.
Szerintem beszélje a feleségeddel, felesleges taktikázni, trükközni, mondd meg hogy hiányzik az összebújás, a szeretkezés.
De az első 3 hónapban természetes hogy visszaesik a kedve, de ha már jóval több idő eltelt akkor az lehet komolyabb probléma. Ha sokat sír, maga alatt van, az lehet depresszió is, ami főleg azoknál a nőknél gyakori, akik nem számíthatnak segítségre, el vannak vágva a régi életüktől. Figyelj oda rá és beszélj vele.
25,L
13.01
arra ő is hajlana, hajlott is!, hogy a kedvemben járjon, de ha neki nem jó, akkor az milyen már? azt szeretném, hogy olyan legyen, mint régen, megcsalni nem fogom, őt akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!