Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátom legjobb haverjába! Mit csináljak?
Lehetségesnek tartanám, ha most szakitanál a barátoddal!És kb nem egyből 2-3 hónap múlva összejönnél a haverral!Vigyázz nehogy hamar mert abból csak a baj lehet!
2010. máj. 21. 09:53
12/20 A kérdező kommentje:
áááá sajnos kiderült,hogy nagyonis jóban vannak!!!!!
kb legjobb barátok,mindent megbeszélnek, csak társaságba azé nemugy viselkednek,és erről ezérnem tudtam én eddig.
azt viszont biztosan tudom,hogy a haverjának bejövök.
ANNNNNYIRA NYOMASZT EZ A PROBLÉMA,én senkit nem akarok megbántani, és nem akarok egy ócska kis...nak tűnni....
kb bármikor sírni tudnék, olyan rossz érzés !!
13/20 A kérdező kommentje:
annyira szemétnek érzem magam, és nagyon rossz így. ez az érzés mindenről elvonja a figyelmemet, semmire nemtudok koncentrálni !!!
Hány éves vagy Batman?
Ilyen hülye kérdést feltenni... A mostani pasidat nem szereted, csak barátként, akkor mi a f.nak vagy még vele?
Eredj és kapd le a másikat
2010. máj. 26. 16:22
2010. máj. 26. 16:22
16/20 anonim válasza:
öszintén? szerintem nem fog veled összejönni.
dobd ki ha nem szereted és keres MÁST. lehet hogy képes lennél szétbarmolni egy barátságot de a fiu biztos nem fogja! nekik mindigis fontosak lesznek a barátok,nem a lány.
2010. máj. 26. 16:59
Szerintem 80 % hogy öszejönne veled az a másik pasi.. és és én összejönnék vele a helyedbe.. D ecsak akkor vágj bele ebbe,ha tényleg nagyon szereted az a másikat,mert különben kár lenne szétrombolni egy barátságot! Szakíts a barátoddal mindenképpen,és ne rögtön jöjj össze a másikkal,hanem egy kis idő múlva,akkor talán a mostani pasid is jobban túlteszi magát rajtad..
2010. máj. 26. 19:26
Szerintem a barátoddal szíkts mindenképp...A legjobb barát téma meg majd kiderül.De a legjobb az lenne, ha őt meg elfelejtenéd...Kicsit könnyebb lenne, mert gondolom így nem látnád annyit meg stb.És így ribi se leszel ...
2010. máj. 26. 19:30
19/20 A kérdező kommentje:
és az úgy jó lenne, ha még együtt lógnánk mindannyian ,és akkor jönnék össze a barátjával...?? mert tél nagyon szeretem....
2012. okt. 28. 15:08
Kapcsolódó kérdések: