Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek azzal itt, hogy ha egy pár mindennap beszél, akkor nincs életük és tapadnak egymásra?
Nekem mindig is természetes volt, hogyha van barátom, akkor vele mindennap beszélek. Van egy-két nem chatelgetős barátom/barátnőm, de velük nem probléma, ha nem beszélünk mindennap. De párkapcsolatban igenis hatalmas gond!
És mi az, hogy nincs életünk? Ha olyan a munkája valakinek, hogy netezhet, akkor miért ne írna? Ha valaki suliba jár és unja épp az előadást, miért ne írna? Ha egymás hangját akarja egy pár hallani, mi a probléma egy lefekvés előtti telefonálással?
Volt egy barátom, aki lazán fél napokra egy szó nélkül eltűnt, mert kockult, meg akármi, de nem azért, mert egyáltalán nem ért rá, csak neki nem fájt, ha napi egy szeretlek-kel letudja a kommunikációt.
Igazából az engem nem zavar, ha egy pár nem beszélget olyan sokat, csak ha velem van valaki, akkor ilyen igényűt szeretnék :D
De egy kérdés: aki szerint megfojtás a mindennapos chat, telefon, akármi: miért az? Nem elég nagy a szerelem, vagy introvertáltak vagytok, alapból nem szeretitek a kommunikálást az emberekkel, és így a párotokkal sem? Vagy annyira elfoglaltak vagytok, hogy nincs napi 1 órátok beszélgetni? Vagy nem érdekel a másik?
Ez nem tini kategória, ne haragudj?
Felnőtteknél ez úgy megy, hogy munka után hazaérnek és közös programokat csinálnak, közben beszélgetnek.
Leütném azt, aki ilyenekkel fárasztana napközben, hogy mennyire unatkozik. Mert ha értelmes gondolataid lennének, akkor nem unatkoznál.
Nem sz a r ha nem beszélnek de nálam gond. Az én munkám olyan hogy tudok chatelni (most is épp melóból írok), szóval simán rá tudok nézni a netre óránként. Nem minden felnőtt végez olyan munkát, amihez 8 órában egész ember kell.
Akik felfogták amit írok és úgy válaszoltak azoknak köszi! Azoknak is ment a zöld akik nem szeretnek egész nap csevegni de nem ba sztak le engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!