Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom drogozik, mit tegyek? (Lent)

Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg, de nagyon szeretem, nagyon jó ember, ő is így érez. De mivel tényleg csak 1-2 hónapja ismerem, nem akarok beleszólni az életébe, nehogy elijesszem (előző bnőjével ez lett). Heti 1x használ kb illegális szereket (vegyesen mikor mit). Mondtam hogy "nem tetszik ez de azt csinál amit akar". Szerintetek el kéne kezdenem leállítani (most eleinte párszor biztos tudnék hatni rá, de nem akarom, hogy aztán titkolózzon)? Vagy ez a mennyiség belefér és hagyjam? Köszi

2017. júl. 6. 09:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
54%
:D Én gonosz lennék, és feljelenteném illegális cuccok bírtoklásáért. De viccen kívűl.
2017. júl. 6. 15:19
 22/26 anonim ***** válasza:

Elsonek tisztaban kellene lenni a dolgokkal foleg par valaszolonak.En is hasznaltam fut baratnom elott sott a kapcsolatunk elott is hasznaltam..

Kezdett komolyabb lenni a kapcsolatunk abba hagytam teljesen 2evig..kozben neha neha csinaltam(unalom,szar volt a kapcsolatunk,banat,szeretet hiany stb.) de baratnom jobban erdekelt mint a fu.Es tudtam,hogy a ketto egyutt nem oke,igy nem hasznaltam.Most a napokban ujra hasznaltam szakitas miatt lelki banat szeretet hiany..magany banat stb...

Nem biztos,hogy rossz ember a baratod kerdezd meg tole,hogy miert hasznalja vagy miert kell neki?! Minden okkal tortenik en pl tegnap raktam le ujra mert nem er annyit meg sokban van anyagilag.Meg nem ez lesz a megoldas a szakitasra +ha hasznalod bizonytalan leszel nem leszel maga biztos! Es nem tudod elhatarozni magad.

Kart nem nagyon tesz benne vagyis bennem nem tett.1-2nap depi fejfajas es kesz semmi tobb ugyan az kb mint az ital.Ha tudok segiteni irj privatban nyugodtan

2017. júl. 6. 16:42
 23/26 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönök minden hozzászólást és véleményt, jót, rosszat egyarán!
2017. júl. 6. 17:04
 24/26 anonim ***** válasza:
48%

A fűben nincs semmi,az nem érdekelne,ha heti többször csinálná sem.

A spuri meg eki miatt húznám a számat,hogy ne legyen már ekkora technos suttyó,de ha pl 2-3 hete csinálná egyszer bulikban a haverjával,akkor azt még elviselném,de amikor együtt bulizunk,akkor NE.

A kóla meg úri drog,talán egyszer ki is próbálnám vele, abban inkább az zavarna hogy tényleg 20k-t képes elkölteni egy-egy kólázásra, de végül is semmi közöm az ő pénzéhez.

Ha fiatal,akkor valószínűleg kinövi,ebből még nem jön az,hogy lecsúszott függő lesz,vannak ilyen ismerőseim,és amúgy meg nem mondanád róluk,hogy néha csinálnak dolgokat. De azt megmondanám neki,hogyha komolyabbra vesszük a dolgokat,pl gyerekünk lesz,akkor a fűn kívül mindent hagyjon abba és arról is tegyen le,hogy hetente elszív egy-egy cigit,meg hogy én nem szeretném bekólázva/spurizva/ekizve látni őt.

2017. júl. 6. 18:22
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha már nagyon benne van, egyedül nem tud róla leszokni, főleg hanem is akar.

Ki tudja az előző kapcsolatának miért lett vége, lehet hogy ezért?

Bár én soha semmit sem fogyasztottam, semmilyen keres szenvedélyem sincs. :) biztosnehez lehet nekik.

Ismertem párat.

Új barát után kene nézned, aki tud értékelni téged. :) azért amilyen vagy.

2017. júl. 7. 07:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Valahogy vedd rá, hogy hagyja abba a drogozást.
2017. szept. 7. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!