Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom drogozik, mit tegyek? (Lent)
"nem akarok beleszólni az életébe, nehogy elijesszem (előző bnőjével ez lett)"
szerintem az a lány járt a legjobban.
Egyáltalán nem mindegy az sem, hány évesek vagytok. Legalábbis nálam ez a mérce. 25-27 éves korig belefér az, amit írsz, 30 fölött már szerintem ugyanolyan necces beleragadni, mint a gimiben még jópofa kocsmázásba.
Bár mindenkinek más a kor, amikor benő a feje lágya és már nem vágyik arra, hogy szétcs*ssze a testét, ha 30 éves koráig nem sikerül, ott valami más lelki dolog is lehet a háttérben és nem csak kíváncsiság/buli.
Egyébként, ahogy előttem is írták, a drogfogyasztás sok esetben szociális kapcsolatot pótol, így ha vagy neki, az már önmagában megoldhatja a problémát.
16-os vagyok.
Én is, és több ismerősöm fiatalabb korban használtunk ezt-azt. (kb. olyan dolgokat és mértékben, ahogy leírtad) Most felelősségteljes, jól kereső ember vagyok, elég nagy élettapasztalattal, és tudom, hogy családosként nem fogok megőrülni, mert már elég volt :)
Ha egyéb tünetet nem mutat (társfüggőség, depresszió) tehát bármit, ami arra utal, hogy MENEKÜL a drogokba, simán lehet belőle normális ember. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy alkalmi droghasználó tovább csúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!