Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom drogozik, mit tegyek? (Lent)

Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg, de nagyon szeretem, nagyon jó ember, ő is így érez. De mivel tényleg csak 1-2 hónapja ismerem, nem akarok beleszólni az életébe, nehogy elijesszem (előző bnőjével ez lett). Heti 1x használ kb illegális szereket (vegyesen mikor mit). Mondtam hogy "nem tetszik ez de azt csinál amit akar". Szerintetek el kéne kezdenem leállítani (most eleinte párszor biztos tudnék hatni rá, de nem akarom, hogy aztán titkolózzon)? Vagy ez a mennyiség belefér és hagyjam? Köszi

2017. júl. 6. 09:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
71%
SZerintem azt akarod hallani, hogy maradj vele, mert majd később úgyis leszokik vagy marad ezen a szinten, de el kell hogy keserítselek, ez csak a kezdet, minden drogos így kezdi, ne legyenek illúzióid. Engem különösebben nem érdekel mit csinálsz, nem az én életem b..zódik el tőle, mert nekem normális párkapcsolatom van, de mivel kiírtad a kérdést leírtama véleményemet és a tapasztalataimat
2017. júl. 6. 11:19
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"nem akarok beleszólni az életébe, nehogy elijesszem (előző bnőjével ez lett)"

szerintem az a lány járt a legjobban.

2017. júl. 6. 11:19
 13/26 A kérdező kommentje:
Remélem nem törvényszerű a sűrűsödés. Mint ahogy egy előbbi válaszoló barátja is letette, bízom a legjobbakban.
2017. júl. 6. 11:21
 14/26 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy van vele kiéli magát, aztán vége. Most erre is mondhatjátok, hogy nem így lesz. De ha van példa rá, az már nekem pozitív.
2017. júl. 6. 11:24
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Jol van, akkor varjal a csodara, hatha megtortenik. Csak utana ne ide gyere sirankozni.
2017. júl. 6. 11:37
 16/26 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem mindegy az sem, hány évesek vagytok. Legalábbis nálam ez a mérce. 25-27 éves korig belefér az, amit írsz, 30 fölött már szerintem ugyanolyan necces beleragadni, mint a gimiben még jópofa kocsmázásba.

Bár mindenkinek más a kor, amikor benő a feje lágya és már nem vágyik arra, hogy szétcs*ssze a testét, ha 30 éves koráig nem sikerül, ott valami más lelki dolog is lehet a háttérben és nem csak kíváncsiság/buli.

Egyébként, ahogy előttem is írták, a drogfogyasztás sok esetben szociális kapcsolatot pótol, így ha vagy neki, az már önmagában megoldhatja a problémát.

2017. júl. 6. 11:44
 17/26 A kérdező kommentje:
Fiatalok vagyunk. A belefér-intervallumodban. Meglátjuk majd mi lesz hosszú távon, még nagyon kezdetleges. Azért tapasztalatokat szívesen olvasok, ha írtok.
2017. júl. 6. 12:08
 18/26 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy te mit tegyél, de én nem kezdenék drogossal, az 100%. Le lehet pontozni.
2017. júl. 6. 12:45
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem szoktam lepontozni senkit semmit.. nem is használom a "pontozást" :D
2017. júl. 6. 12:51
 20/26 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Én is, és több ismerősöm fiatalabb korban használtunk ezt-azt. (kb. olyan dolgokat és mértékben, ahogy leírtad) Most felelősségteljes, jól kereső ember vagyok, elég nagy élettapasztalattal, és tudom, hogy családosként nem fogok megőrülni, mert már elég volt :)

Ha egyéb tünetet nem mutat (társfüggőség, depresszió) tehát bármit, ami arra utal, hogy MENEKÜL a drogokba, simán lehet belőle normális ember. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy alkalmi droghasználó tovább csúszik.

2017. júl. 6. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!