Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összetudnátok ilyen nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összetudnátok ilyen nővel jönni? Véleményeket.

Figyelt kérdés

A nő nagyon körülveszi magát fiú barátokkal, haverokkal, neki az élete, hogy mindig menjen, mindig történjen körülötte valami, sose látni egyedül, de barátnővel is nagyon ritkán, pont az a fajta, akit mindig pasival látni.

A bejegyzései is arról szólnak, kivel hol mulatott, mit csinált, sokszor a napot is épp az egyik haverjával kezdi, és az éjjelt is töltik néha együtt, tehát éjjelig elhülyülnek, haverkodnak, és ennek mindig hangot adnak, mert mindig mindenki tudja, hol , kivel, mikor volt.

Ti eltudnátok fogadni, ezt az életstílust? Meglehet szokni?

2017. júl. 4. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már az nem normális, hogy " ennek mindig hangot adnak, mert mindig mindenki tudja, hol , kivel, mikor volt. " Kicsit kirakatnak érzem az életét, ez nem szimpatikus.
2017. júl. 4. 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:
igen, pl instagram , facebook, myspace stb
2017. júl. 4. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy belemennék ilyenbe.

30/f

2017. júl. 4. 17:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Bár nem válaszoltak sokan, de ebből leszűröm , hogy másoknak sem lenne világuk egy ilyen kapcsolat.
2017. júl. 4. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem menne.

Túlságosan "kirakatembernek" tűnik. És hát én nem tartom magam afféle trófeának, aminek az irháját boldog-boldogtalannak mutogatni kéne unos-untalan, mindenféle szögből.

Jó, persze én már nem vagyok fiatal, de fiatalon is inkább kockultam, mint "éljek". Szóval el tudom képzelni, hogy nálam pörgősebb típusoknak bejönne a nő. Sokkal pörgősebbeknek...

2017. júl. 4. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem.

De pl sok helyből vérzik, pl egy féltékenynek már kizárt, egy nyugodt természetűnek kizárt, egy nem kirakatembernek kizárt.

Ilyen lány nehezen talál tehát párt

2017. júl. 5. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!