Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haliho0000 kérdése:
Ti ezen összetudnátok veszni ilyen piti dolgokon a barátnö/élettársal?
Figyelt kérdés
Azon kibukott a párom, hogy ettünk és ami innivalot öntöttem neki az a 2 literes üvegben lévö utcsó 2 dl volt. És hogy vagyok èn olyan hogy azt oda adom neki miert nem bontom fel a masikat és öntök abból..?!! Most komolyan mi baja lessz attol ha az utcso 2 decit issza meg? Vagy szerintetek is ilyen gáz ez? Vagy lehet más van a dologban es igy talált fogást rajtam hogy belémköthessen? Mit gondoltok? Pls valaki....2016. nov. 3. 22:14
1/11 anonim válasza:
Mondjuk azert mert abban az uccsoban nincsvmar szensav azt neki adod Te meg iszod a frissen bontottat :-)
De ezen porogni baromsag.
2/11 A kérdező kommentje:
Jó oké értem, nemhiába.. uri gyerek!
2016. nov. 3. 22:48
3/11 anonim válasza:
Én sem iszom meg az utolsó pár kortyot, mert húgylé íze van, bár ezen kiakadni felesleges. Max. nem innám meg, amíg nem figyelsz kiöntöm vagy megjegyzem, hogy nem szeretem és lehúzom és kész.
4/11 A kérdező kommentje:
Ezek szerint tényleg èn vagyok figyelmetlen :(
2016. nov. 3. 23:10
5/11 anonim válasza:
Baromság ezt annak beállítani. Emiatt kötekedni is az.
6/11 anonim válasza:
nevetséges, egy 10 éves gyerek szintjén van
7/11 anonim válasza:
Én speciel jobban szeretem azt, mert abba kevesebb a szénsav. De basszus nem vendég, hanem a párod....Ez gáz.
8/11 anonim válasza:
Másrészt van aki komolyam kiönti?? Kicsit sem pazarlás. Én ezt nem érzem cikinek, még vendégnek sem bontanék újat amig van a másikból. Tiszta vicc. Süteménynek is kidobjátok a szélét? Én ilyen kényes, pazarlós emberrel nem lennék együtt.
9/11 anonim válasza:
Nekem ilyenen nem akadna ki a párom, mert nem egy hisztis kis ficsúr. Ilyen kényes hülyegyerekkel, mint a barátod, szóba se állnék, nemhogy összejöjjek vele.
10/11 anonim válasza:
Több dologtól függ. Barátomék ritkán isznak üdítőt, van hogy sokáig ott áll bontottan. Ha megkívánom az üdítőt és már kevés van az üvegben magától nyit újat.
Nálunk rendszeresen van üdítő, a családom többnyire azt issza. Teljesen mindegy mennyi van az üvegben az garantáltan aznap volt kibontva, még szénsavas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!