Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más igyekezné magát túl tenni a dolgokon és adna esélyt a kapcsolatnak vagy várna, hogy a másik jóvátegye?
Szóval a lényeg, hogy,ha én csináltam valamit ezerrel tepertem (sajnálom feliratú süti, megtettem, amiket kért pl. hangfelvétel készítése lakótásri beszélgetésről stb..) Ha a párom vétett valami, max egy tábla csokit kaptam és egy bocsit, pedig kérdeztem tőle,h szerinted komolyan elintézhető ennyivel? Aztán vártam,h valamit ő tegyen, de nem tett.. Mint,ha nem lett volna semmmi..
Ilyen téren biztos vagyok benne, hogy én mindent megtettem azért,h ne haragudjon túl tegye magát, párom viszont abszolút nem. Most ő azon a véleményen van, hogy minek a múltban vájkálni? Megbeszéltük többször.. Stb. Nekem itt konkrétan az fáj, hogy nem kaptam azt vissza, amit adtam.. 4 éves kapcsolatról van szó.. Van ami több éves dolog.. S csak vártam,h tegye jóvá..
Őszintén szólva nem sok különbséget látok egy süti és egy tábla csoki között. Szerintem a párod is próbálta jóvá tenni a dolgokat, csak neked nagyok az elvárásaid, kb azt várhatod, ha valami rosszat tett, egy új Maseratival kérjen bocsánatot, vagy nem tudom.
Általában a normálisabbak azzal is beérik, ha őszintén bocsánatot kér a párjuk.
A süni elég gáz... Szerintem felnőtt embereknél meg kell beszélni a problémákat, javítani azt, amit kell, és tovább kell lépni.
Amit te csinálsz az gáz. A srác helyébe már kidobtalak volna a nyávogásod miatt.
Mást is így patikamérlege teszel?
Mellesleg valszeg nem azon ment tönkre h nem ugyanúgy kértetek bocsánatot. Hanem mert h ennek ellenére mégsem tudjátok elengedni a sérelmeket és az egészhez hülyén álltok hozzá.
A csávód is egy sértődős nyomorék. Tévedtem, ne menjetek szét, egymásnak vagytok teremtve.
Amúgy arra nem gondoltál, hogy a nyomoréknak imponál, ha tepersz érte? Próbáld meg leszarni, ha durcázik, sokkal vidámabb életetek lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!