Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Te beérnétek egy olyan fiúval hosszútávon, akinek annyi erénye van, hogy nem iszik/dohányzik/nőzik/ és házias?
Anyám szerint a barátom álompasi. mert ezek a tuladjonságok megvannak benne.
Ugyanakkor nálam már elmúlt a rózsaszín köd, és észrevettem, hogy versengő, birtokló, irigy, kisebbségi komplexusos (zavarja, hogy magasabb vagyok nála, és jobb az állóképességem mint neki), és gyerekes.
Anyám szerint ezek csak "defektek", amit egy okos nő ki tud küszöbölni.
Anyád egy más korban nőtt fel, gondolom nem fiatal. Nem érném be ennyivel. Az én barátom iszik (nem alkoholista szinten, hanem eljárunk együtt haverokkal beülni valahová néha) és dohányzik, de róla maximum ez a kettő rossz tulajdonság amit el tudok mondani, egyébként csak jók jutnak eszembe, akármilyen erősen gondolkodok.
Személyiségbeli hibákat nem tudnék egy vállrándítással elintézni.
Itt szerintem nem az a kérdés, hogy mi beérjük-e, hanem az, hogy te hogy állsz ehhez. Egyértelmű kérdésedből, hogy nem, neked ez így nem elég, érzed, hogy nem a jó ember mellett vagy.
Ezek a tulajdonságok nem tesznek valakit álompasivá, a te szemedben kellene annak lennie, nem az anyukádéban.
Ne húzzátok egymás idejét a sráccal.
Nem. Ha tényleg összesen ennyi az erénye... az első felsorolást egyébként alapnak tartom, nemhogy ERÉNYNEK. A háziasság már inkább az, de amit én nyújtani tudok, ahhoz képest CSAK az édeskevés. Minimum az intelligencia és a passzoló humor... de amit leírtál, hát a birtoklást nem bírnám, az irigységet sem.
Anyukád valószínűleg rosszul választott fiatalkorában, mert ment a tudodmije után, és nem válogatta meg a párjait rendesen, azért hiszi azt, hogy ha vki nem iszik és dohányzik, az már egy főnyeremény. Értelmes nő tud olyat választani, aki ennél ezerszer jobb.
Nem :D Ennyinél én jóval többre tartom magam.
Anyukád is feljebb emelhetné a lécet lol. Még jó h nem ő randizik vele... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!