Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom családja nem fogad el, nem hívnak meg karácsonykor se. Működhet így hosszútávon?
Párom családja nem fogad el, mert én nem gazdag családból származom, párom viszont igen.
Köszönésen kívül más nem történik, meg se kérdezik, hogy vagyok stb ha összefutunk. Eleinte próbáltam kezdeményezni, de elég elutasítóak voltak. Páromnak hiába mondom, hogy zavar, ő nem mondja a családjának.
Természetesen egy családi rendezvényre se vagyok meghívva. Karácsonykor ő is a családjánál, én is az én családomnál.
Úgy érzem hiába szeretem a párom, ez annyira fusztrál, hogy veszekszünk ezen, és így a kapcsolatunk is elég válságos időszakban van ilyenkor az ünnepekkor. :(
Hosszú távon mehet ez így? Nem szívesen hagynám el a párom, de ez nekem borzalmas. :(
Mit tehetnék?
Nem a családjával vagy együtt! Nem vagy rászorulva a szeretetükre. Ha nem fogadnak el téged, az az ő bajuk. Ő haza megy, meg te is. Utána minden megy tovább.
Ezen nem kell veszekedni, mert hiába szólna otthon, hogy márpedig téged el kell fogadniuk, még nem fognak kedvelni. Kit érdekel hogy mit gondol a családja?
Az számít, hogy ti jól meg legyetek. :)
30/F
Mennyi idosek vagytok?
Egyutt eltek?
Ha igen, akkor gondolom szenteste ugyis egyutt lesztek aztan mindenki megy a csaladjahoz. Legalabb egy nappal hamarabb vegeztek...
Nem lehet, hogy a szülei szimplán csak ilyen tartózkodó természetűek? Mert az enyémek pl. ilyenek, de ez nem jelenti azt, hogy ne kedvelnék a páromat. Egyszerűen nem azok a nagy beszélgetős típusúak.
Nem hívják a páromat sosem, de ha én jelzem, hogy szeretném, ha eljönne, akkor szeretettel várják, sosem néznek rossz szemmel.
A párodnak kéne érezni, hogy valóban nem kedvelnek téged a szülei, vagy egyszerűen csak ilyenek. És ha ilyenek, akkor az "ellentéteket" is neki illene elsimítani.
Hát ha anyagiak miatt nem kedvelnek, akkor minél előbb szétmentek, annál előbb elfelejted.
Ahol a pénz beszél, ott az emberek nem változnak.
"ő is a családjánál, én is az én családomnál. " - hát ez nem egy párkapcsolat, nem is lesz az.
Az egyik lányom is így volt valami pasijával, őt másért nem fogadták el. Mondtam neki, hogy már ezért ki kéne rúgnia a _csába....
Miféle óvodás tempó ez? :O
Aztán csak szakítottak.
5 éve vagyunk együtt. Együtt is élünk egy ideje. Ő nem érzi, hogy ez probléma lenne. A részéről nekem úgy tűnik, hogy neki ez rendben van...:(
Én nem érzem azt, hogy ennyi idő után egy párkapcsolatban külön kellene tölteni a karácsonyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!