Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 év után újra összejöttem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után újra összejöttem az exemmel. Óriási szerelem volt, sőt a 6 év alatt szinte nem volt nap, hogy ne gondoltam rá. Most viszont más. Nem olyan, mint anno, amire emlékeztem. Ez miért van?

Figyelt kérdés
A 6 év alatt csak a boldogság, felhőtlen idők, szép emlékek jutottak eszembe,míg külön voltunk. Akkor voltam 22 ő pedig 27. Volt kapcsolata több is,nekem egy 4 éves. Nyilván változtunk ez idő alatt,de nem erre számítottam. Azt hittem,majd ugyanazt fogom érezni,de nem egészen..nincs az az érzés,ahogy gondoltam rá az elmúlt 6 évben,furcsa,hogy hozzá megyek haza,nem a megszokott kis kuckóba a 4 éves kapcsolatommal. Furcsa,hogy teljesen más ember,mint akivel 4 évig voltam..szóval nincs az,amire 6 éven át gondoltam,hogy ugyanazt érezném,mint anno..Rossz érzés,hogy több nője volt azóta és nem tudom,kihez milyen érzések fűzték, talán azóta is szereti valamelyiket..nem tudom kivel mit élt át,jó e neki újra velem...nekem mindenesetre más. Ez miért nem olyan,mint amikor van egy új kapcsolatod? Teljesen más érzés ez az ujra kezdés..sok a kétely....
2017. júl. 2. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A felmelegített rántotthús nem olyan finom már mint elsőre. :D
2018. jún. 30. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Amikor eloszor vagy valakivel, akkor tiszta lappal indultok. El benned a remeny, hogy talan neki te vagy az igazi, es neked meg O, es nem tudtok elni egymas nelkul, es talan orokre egyutt maradtok...

Ujrakezdeskor meg tudod, hogy koszi, de kibirta nelkuled, sot, megkivant mas noket, felallt mindre a farka, megdugta oket, es kozben eszebe se jutottal. Magyarul tud elni nelkuled, nem te vagy neki a Nagy Igazi, csak egy a sok kozul.

2018. nov. 10. 15:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Vagy úgy is át lehet élni, hogy hiába volt külön, hiába dugott meg más nőket, ha a végén hozzád ment vissza, mert talán te vagy neki az igazi az összes között.
2018. nov. 11. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!