Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat h BELEEGGYEZEN hogy elmennyek nélküle szórakozni?
3 barátnöimmel elterveztük , hogy kiruccanunk. Strandra mennénk és vidámparkba. De ahogy mondtam a páromnak sehogy nem akar elengedni. Asztis mondtam h ö is jöhet de valahogy nem. Ha elmegyek szakit velem. :( soha nem mehetek sehova. Ti hogyan veszitek rá a párotokat erre?
23/Lány
Felnőtt ember vagy, minek kérsz beleegyezést bármihez másoktól???? Ne legyél már ennyire életképtelen!!!
Fogd a fürdőruhát, a strandtörölközőt és menj!
Ha ezt szakít veled a párod, akkor ő hülye, te meg szerencsés vagy, amiért megszabadultál egy ilyen idiótától!
Nem tudom, mikor a barátnőmmel megbeszéltük, hogy elmegyünk strandra, meg sem fordult a fejemben, hogy engedélyt kérjek a páromtól, csak mondtam neki. Mondjuk én értelmes, egészséges lelkivilágú férfival élek.
Ja és
*menjek
*beleegyezzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!