Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem enged el a barátaimmal szórakozni mit tegyek?
Szerintem hülye, de jófej. Megkönnyítette neked. Csak válassz.
30/f
Nyugi nem kockáztatsz. Titeket nem érdekel, mit akar a másik és nem merült fel, hogy lenne kompromisszum. Ilyen alapon nem is beszélünk kapcsolatról, így könnyű választani.
30/f
Tehát, ha elmész a barátaiddal, akkor kockára teszed a kapcsolatotokat?
Mert nem fogadtál szót neki, amikor megtiltotta, hogy elmenj? Jól értem, hogy számodra kétséges az, hogy elmenj-e, miközben állításod szerint nem vagy kiskutya? Akkor miért is pitizel azért, hogy elmehess otthonról? Nem érzed, hogy amiben élsz az nem tiszteletteljes párkapcsolat, hanem főnök-beosztott viszony?
Milyen "kapcsolat"-ról beszélsz? Egy kapcsolat attól az, hogy a két félben megvan a szeretet, bizalom, kompromisszumkészség, és a vágy, hogy a másik boldog legyen.
Nálatok ezek úgy tűnik, nincsenek meg, ez inkább egy kutya-gazdi viszonyhoz hasonlít.
Kuka.
Gondolom neki fogalma sincs milyen egy osztálytalálkozó, illetve hogy az miről is szól...
Valami kompromisszum kell, mert nem vagy a kiskutyája hogy bezárjon, te viszont nem akarsz vele szakítani...
Én lehet akkor előbb hazajönnék pl, de hogy elmennék az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!