Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a bnöm a discoban más fiúkkal is dancel amikor ott vagyok és hagyja is hogy taperolják őt?
Na az előző válasszal mi bajotok van?
Ha egy csajnak van barátja, akkor más pasihoz hozzá se szólhat? Nem lehetnek fiú haverjai, vagy ilyesmi? Ha a kapcsolat előtt voltak, felejtse el őket?!
Bár nem discóba járok bulizni; így nem tudom, pontosan hogyan táncolnak ott, de nyilván nem arra gondoltam, hogy az összegabalyodás, együtt vonaglás oké. Azt meg ki is emeltem, hogy a taperolás engedése nem helyes.
szerintem meg az lesz hogy megkérdezem töle hogy szerinte ez normális-e.. ha azt mondja h igen....
akkor megmondom neki hogy haza lehet menni és elgondolkodhat ezen. és ha majd nem tartja annak akkor felhivhat ennyi
Bnöm?
Discoban?
Dancel?
Taperolják?
Ha ilyen környezetben élsz, akkor nem is csodálom.
Menjél talán kultúráltabb helyekre.
Asszem az ilyen szóhasználattal élőket hívják szaknyelven discopatkányoknak ^^
Ha irodalmi estekre, jó kis pincebulikra stb... járkálnátok nem fenyegetne ilyen veszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!