Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedést jelentéktelen dolgokon hogyan kerülhetjük el?
3 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, együtt tervezzük a jövőt... Kivéve amikor hetente legalább egyszer elkezdünk veszekedni olyan jelentéktelen pitiáner dolgon, amelyet már nem egyszer tisztáztunk, és legtöbbször az én egyik rossz szokásomat érinti, felhozza a régi sérelmeket, én rendszerint próbálom magam védeni és logikusan magyarázni, eljutunk a szakításig, aztán másnap már tudunk emberhez méltóan kommunikálni. Minden alkalommal ez a forgatókönyv, hetente ismétlődik és a semmiből jön...
Olyan komoly gondok nincsenek sem velem, sem vele, mindketten "normálisak" vagyunk, mondhatni semmi okunk nem lenne veszekedni és nagyon idegesítő, hogy ilyen kis dolgokon ennyire ki tud pattanni ekkora veszekedés.
Nem tudom miért van ez, arra tudok gondolni, hogy az anyja által okozott feszültséget akarja rajtam levezetni, mert vele is sokszor veszekednek. Én mindig meghallgatom a problémáját, mellette vagyok és egyre inkább kezd elegem lenni belőle.
Másnál is van ilyen? Mi lehet a gyógyír?
Nalunk volt. Tobbet jarok futni es a maganeletunkrol anyamnak nem meselek. En a szamomra keves szex miatt szoktam kiborulni. Igyekszem visszafogni magam. A gyakori futasom ota sokkal ritkabban robban ki veszekedes.
N
Jajj a fejem. Ezt még olvasni is fájdalmas volt. Kinek kell a napi szintű veszekedés? Szakítsatok szerintem. Ámen!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!